Poti sa accesezi „usor” ecranul de PC Settings in Windows 8.1. Tot ce trebuie sa faci este sa rulezi cursorul in partea din dreapta a ecranului, apoi dai click pe Settings si apoi, intr-un final, ai PC Settings in josul ferestrei. De vreme ce acest proces e cam enervant, astazi aflam cum sa integram un buton de PC Settings pe ecranul de start.

Nota: Daca folositi Windows 8 si nu Windows 8.1 puteti sa adaugati intr-un mod mult mai simplu si mai enervant, butonul de PC Settings. Totusi, nu vom vorbi aici despre asta intrucat upgrade-ul la Windows 8.1 este complet gratuit si categoric ar trebui sa-l faceti.

Pentru a accesa optiunea Pin to Start, cel mai bine este sa ajungi la vederea all apps ruland in sus. Odata ce poti vedea toate aplicatiile pe care le ai instalate, da click pe butonul PC Settings si activeaza optiunea Pin to Start. 

Poti deasemenea sa sa cauti PC Settings insa avand in vedere ca Windows 8.1 a integrat Bing, acel ecran de cautare e foarte enervant si nici macar nu functioneaza cum trebuie. Totusi, poti dezinstala Bing din Windows 8.1.

Pentru aceasta urmeaza pasii:

Apasa combinatia buton windows + C si apoi da click pe settings.

Aproape de marginea din dreapta vei vedea ca ai optiunea „Change PC settings. Da click pe ea.

Acum mergi la sectiunea Search&Apps din panelul PC settings.

Aici vei putea sa setezi pe off optiunea Get search suggestions and we results from Bing.

Daca ai facut toti acesti pasi, ai scapat de rezultatele enervante pe care Bing le poate oferi. Acum, da, asa cum am zis, in Windows 8 era mai simpu sa adaugi PC Settings la ecranul de Start. Totusi un update la Windows 8.1 e mult mai important asa ca lasand acest mic impediment la o parte, ar trebui sa-l faceti.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *