curieratcurierat

Cu atat de multe agentii ce ofera servicii de curierat, devine o sarcina dificila decizia asupra uneia care sa se potriveasca cel mai bine nevoilor. O modalitate ar fi verificarea serviciilor fiecareia, recomandarilor si review-urilor si asa mai departe. Pe baza acestor informatii de la alti clienti iti poti face o idee despre cum se comporta respectiva firma. Nu trebuie sa te limitezi la o singura optiune, selecteaza cateva agentii de curierat si compara serviciile oferite, costurile, durata de livrare si apoi ia o decizie. La urma urmei nevoile tale sunt pe primul loc, fie ca esti persoana fizica sau reprezinti o persoana juridica. Factorii ce te vor ajuta sa iei decizia sunt enumerati in continuare.

Experienta – joaca un rol crucial, cu siguranta vei dori sa alegi o firma de curierat care are in spate multi ani de activitate. In majoritatea cazurilor o companie cu vechime are o retea de distributie mai buna, logistica, si te poate ajuta si in caz de livrari urgente.

Locatia – unele firme de curierat nu opereaza pe anumite zone, si subcontracteaza alte agentii. Se poate ajunge astfel la intarzieri in livrare si de asemenea pot creste si costurile. De aceea este important sa alegi o agentie cu punct de lucru cat mai apropiat, in acelasi oras sau intr-o zona apropiata.

Serviciul clienti, termeni si conditii – aici trebuie sa verifici conditiile de livrare, timpii de livrare, posibilitatea de a urmari statusul pachetului trimis. Unele agentii vin si ridica pachetele de la domiciliul sau sediul clientului si ofera chiar si ambalare.

Costuri si posibile discounturi – un alt aspect de care trebuie sa tii cont. Uneori costurile nu se justifica, de aceea trebuie sa compari tarifele intre mai multe agentii. Vei putea beneficia la unele chiar de discounturi pentru cantitati mai mari trimise, sau daca esti un client fidel si asa mai departe.

Initial poti incerca o colaborare cu mai multe firme, pentru a vedea promptitudinea de care dau dovada, trimitand pachete mai mici, in cele din urma vei alege solutia potrivita conforma cu nevoile si necesitatile avute.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *