Phathom Pharmaceuticals, Inc. este o companie biofarmaceutica aflata in stadiu clinic avansat, care se concentreaza pe dezvoltarea si comercializarea de tratamente pentru bolile gastrointestinale in randul populatiei din intreaga lume. 

Produsul candidat in curs de dezvoltare al companiei, vonoprazan, este un blocant de acid oral cu molecula mica, competitiv cu potasiu (P-CAB). P-CAB-urile sunt o clasa de medicamente care blocheaza secretia acida in stomac.

Vonoprazan are efecte si a demonstrat beneficii clinice in tratamentul bolii de reflux gastroesofagian (GERD), precum si in combinatie cu antibiotice pentru tratamentul infectiei cu Helicobacter pylori (H. pylori). GERD si infectia cu H. pylori sunt boli gastrointestinale legate de aciditatea si afecteaza milioane de persoane. GERD este o boala care se dezvolta atunci cand refluxul continutului acid al stomacului provoaca simptome suparatoare si/sau complicatii. Aproximativ 30% dintre pacientii cu GERD au esofagita eroziva. H. pylori este un agent patogen bacterian.

Cum sa cumperi actiuni PHAT cu comision 0, in 3 pasi simpli

 

Mai intai de toate trebuie sa iti alegi platforma de tranzactionare. Recomandarea este sa iti indrepti atentia spre eToro. Iata si de ce este indicat sa faci acest lucru! Platforma are peste 25 de milioane de investitori. Sunt peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global care folosesc platforma, peste 3000 de companii de la care poti achizitiona actiuni. Ai acces la peste 3.000 de active financiare diferite, printre care actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta sau alte marfuri. Poti cumpara actiuni de la bursele de top ale lumii. Nu platesti comision si nu ai limita in ceea ce priveste volumul de tranzactionare. 

Iata cum sa cumperi actiunile PHAT in 3 pasi:

 

Creeaza un cont de tranzactionare

Ai un formular de inregistrare simplu, iti setezi numele de utilizator si parola si confirmarea vine de indata.

Faci depunerea 

Alimenteaza contul pentru a putea cumpara actiunile dorite. Depozitul minim in Romania este de 100 de dolari. Poti alimenta si in lei.

Cumpara actiuni 

In cele din urma, dupa ce ai parcurs toti acesti pasi, poti cumpara cate actiuni doresti. Cauta dupa denumere sau simbol, introduci suma dorita si open trade.

 

 

 

Ce avantaje ai daca tranzactionezi pe eToro

Odata ce ai intrat pe platforma eToro, iti va fi mult mai usor sa tranzactionezi actiunile companiilor de top sau cu posibilitatea aparitiei unor costuri neprevazute. Vei putea sa cumperi actiunile multor companii si vei avea parte de comisioane 0.

eToro este mult mai mult decat o platforma de tranzactionare, este un loc in care te vei autodepasi. Vei putea sa inveti nenumarate lucruri despre acest domeniu. Cu trecerea timpului, vei observa modele si strategii pe care le au investitorii cu experienta si iti vei dezvolta stilul propriu.

 

 

 

Ca o concluzie

 

Unii investitori au dat deja de gustul si placerea de a tranzactiona in cadrul acestei platforme. Poti urmari si tu ce este in trending si astfel ai au atu si un moment perfect ales cand sa cumperi sau sa vinzi. Gandeste-te la perspective de viitor ale companiei alese, ale carei actiuni sa le alegi, dar nu uita ca exista o constanta in acest domeniu si anume volatilitatea pietei.  


 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *