reclama gratis pe facebook

reclama gratis pe facebookCu cateva zile in urma am achizionat de la cineva vouchere de promovare pe facebook (30 de lei, voucher de 180 lei) si ulterior am inceput sa imi promovez siteurile.Mai apoi aveam nevoie de un cont nou si un card nou.Apoi am observat ca in locul unui card nou, puteam folosi paypal iar crearea unui cont nou nu a fost prea dificila.

 

Am facut reclama gratuit pe facebook

 

Cum?foarte simplu.Dupa ce am creat noul user, m-am imprietenit cu el pe facebook iar ulterior l-am facut admin pe paginile de facebook ale siturilor pe care doream sa le promovez.Mai apoi  am introdus voucherul ,am setat o limita de 50 de lei pe zi si am dat drumul la campanie.Dupa 12 ore am observat  ca nu imi mai puteam accesa contul, facebook returnand urmatoarea eroare:

Account Disabled

Sorry, your account has been temporarily disabled as a security precaution. Please contact us so we can help you resolve this issue as quickly as possible.

 

Spre surprinderea mea insa, reclamele inca functionau fiindu-mi  foarte clar de la inceput ca voi fi taxat dupa ce valoarea cuponului va fi epuizata, insa avand in vedere ca platile se faceau prin paypal ,a fost chiar o placere sa vad asta.

Aseara am primit  notificare de la paypal precum ca ,din contul meu au fost restrasi 36 usd.Imediat ce am primit acest mesaj,am deschis disputa pe paypal iar pana dimineata ,problema mea era rezolvata.

Hello ursachi andrei,

We’ve finished reviewing your unauthorized activity claim and you’ll
receive a refund for the transaction amount. It may take up to 5 business
days for the funds to appear in your account.

Consider ca cei de la facebook au facut un abuz cand mi-au dezactivat contul si nu au oprit campaniile de promovare.Astfel am platit doar 20 de lei pentru o campanie de promovare de 300 lei dupa ce facebook a dat impresia ca este condusa de cineva de speta lui Catalin Ovidiu Donca .

 

De Admin

12 comentarii la „Cum sa faci reclama pe facebook gratis”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *