Am inceput aici sa vorbim despre cum trebuie sa-ti organizezi o zi pentru a te bucura cat mai mult de tot ce are de oferit. Continuam astazi cu aceste sfaturi pentru toti cei care isi doresc sa iasa din momotonie si sa aiba zile altfel.

Astfel, dupa ce te intorci de la munca sau de la scoala, nu e timp de stat. Da, poate ca te-ai intinde putin si fara sa-ti dai seama, ziua trece cu totu. Astfel, ce faci mai intai dupa ce vii de la scoala sau de la servici?

Te trezesti. Faci un dus, mananci ceva, te imbraci altfel, ca si cum ai incepe o noua zi. Dupa ce ai facut asta, iti gasesti prieteni cu care sa iesi undeva, oriunde. Nu conteaza ca e un parc, ca iesi la o inghetata sau la o bere pe terasa cu baietii, ca tot veni vara. Indiferent de ce alegi, e la fel de bine. Totul e sa nu stai in casa.

Urmatorul pas este sa ai la tine o camera foto. Captureaza momente si transformi astfel orice zi obisnuita intr-una memorabila. Nu, nu trebuie sa iasa extraordinar, nu trebuie sa le urci pe Facebook sau instagram. Trebuie insa sa le tii pentru amintirea acelor momente.

De fapt, obisnuieste-te ca in fiecare zi sa iti faci o poza si mai apoi, sa le montezi la sfarsitul unui an intr-un clip pentru a vedea cum te-ai schimbat. Vei fi uimit de rezultat.

Dupa ce ai facut si asta, ziua ta nu s-a terminat deloc. Ajuns acasa, mai taie din timpul pe care il petreci in fata calculatorului. Incearca in fiecare zi sa faci ceva, orice insa diferit. Intr-o zi poti invata sa gatesti ceva. In alta zi, te poti aseza pe canapea si sa asculti un intreg album de muzica clasica. Nu uita, mereu trebuie sa iti faci timp sa citesti ceva pentru tine, pentru suflet.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *