Zilele pe care le traim cu totii pe pamant sunt mereu banale si obisnuite. Totusi, orice astfel de zi banala si obisnuita poate insemna mult mai mult insa asta bineinteles depinde in mare parte de tine, de alegerile tale etc. Astfel, haideti sa vedem cum putem face pentru a ne bucura cat mai mult de o zi obisnuita, cum putem face sa transformam orice zi obisnuita intr-o zi unica si memorabila.

Incepem insa cu seara pentru a ne reusi planul. Mai intai, poate ca ar trebui sa mai renuntam cate putin la acest obicei comun in zilele noastre: statul pana tarziu pe internet, facebook, ask, instagram, etc. Daca doriti sa va bucurati cu adevarat de o zi, seara dinaintea ei trebuie sa fie una obisnuita. Prin obisnuita ma refer la faptul ca ar trebui sa adormi mai repede de ora 12. Somnul cel mai bun pentru noi este cel intro ora 11 si ora 3. Daca ratam acest interval, cel mai probabil ziua de maine nu va iesi pe atat de memorabila pe cat ne-am dori.

Daca adormim atat de repede, nu trebuie sa fim lenesi in dimineata urmatoare. Astfel, incearca sa te trezesti la ora 7. in primul rand, ziua ta va fi mult mai lunga si mai cu spor. In al doilea, rand, daca dormi mai mult de 8-9 ore intr-o noapte, te vei simti direct proportional cu orele in plus, mai mult obosit decat odihnit. Reguli de dimineata:

  • trezirea la ora 7
  • exercitii, alergat, etc
  • dus
  • mic dejun

Daca respecti acest program strict, la ora 8 jumatate-9, vei fi gata de plecare. Unde pleci? Daca ai scoala, mergi la scoala. Daca ai servici, mergi la servici. Ce faci acolo e deja o obisnuinta asa ca sarim peste.

Pentru ce trebuie sa faci in continuare, urmareste-ne in continuare si vei afla mai multe.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *