stailer

Trăim în secolul vitezei și putem spune că asta ne ocupă cam tot timpul!  În fiecare zi ne simțim super aglomerați, iar timpul nu este chiar prietenul nostru. În timpul liber ne dorim să ne relaxăm tot mai mult.

O vizită la salonul de înfrumusețare se va dovedi a fi mai mult decât bună pentru tine, dacă îți dorești să te relaxezi și să te bucuri de unele dintre cele mai fine tratamente. Atât părul tău, cât și corpul tău au nevoie de relaxare, iar pentru asta trebuie să ajungi pe mâinile unora dintre cei mai buni specialiști.

De Stailer te vei putea bucura în următoarele orașe: București, Cluj Napoca, Baia Mare, Iași, Bistrița, Timișoara, Oradea, Piatra Neamț, Pitești,  Alba Iulia, Buzău, Arad, Bacău, Brăila, Călărași, Sfântu Gheorghe, Constanța, Târgu Mureș, Slatina, Craiova, Deva, Suceava, Târgoviște, Drobeta Turnu Severin, Giurgiu, Miercurea Ciuc, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Reșița, Satu Mare, Alexandria, Sibiu, Brașov, Slobozia, Târgu Jiu, Tulcea, Botoșani, Focșani, Vaslui și Zalău.

Ce este Stailer?

Stailer este o aplicație care îți va permite să te programezi cu mai multă ușurință la salonul din orașul tău. Chiar dacă ești turist într-un oraș anume nu trebuie să îți faci griji, poți avea parte de unele dintre cele mai bune servicii de înfrumusețare chiar în acel oraș.

Un mare avantaj este că platforma Stailer oferă acces gratuit oricărei persoane care o descarcă.  Cu ajutorul ei poți avea acces la o listă întreagă de saloane și la programările pe care le vei efectua. Din acest motiv vei avea siguranța că nu vei mai putea uita de programarea pe care ai realizat-o. Stailer îți poate oferi chiar și notificări cu privire la aceste programări realizate. 

Ce trebuie să ai în vedere în momentul în care te decizi în privința unui salon

Cu Stailer este foarte ușor să iei alegerea mai potrivită pentru tine. Poți să te programezi la salon cu Stailer în doar câteva minute.

Aplicația Stailer îți va pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie pentru a te familiariza cu salonul ales. Nu ai de ce să îți faci griji, tot ce ai de făcut este să accesezi aplicația și să te bucuri de avantajele acesteia.

Dacă totuși vrei să faci o alegere perfectă ia în considerare următoarele aspecte:

  • Recenziile salonului

Frumusețea ta are nevoie de tot ce este mai bun. Atunci când alegi un salon de înfrumusețare trebuie să faci o alegere care să ți se potrivească. Ideal este să consulți mai multe recenzii, astfel încât să poți alege salonul perfect pentru nevoile tale. Cu cât vei știi mai multe despre salon, cu atât vei face o alegere mai bună pentru tine și pentru podoaba ta capilară.

  • Care este locația salonului

Salonul pe care l-ai ales trebuie să fie în proximitatea locuinței tale sau a locului de muncă. Nu are rost să pierzi ore în șir în trafic încercând să ajungi la programare de la salon. Cu cât salonul este mai aproape de tine, cu atât vei avea șanse mai mari să te prezinți la programare.

Citeste mai multe aici despre  Stailer și despre beneficiile aduse.

Date de contact:

support@stailer.ro

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *