Femeile sunt atat de complicate dar in acelasi timp usor de convins sa faca ceva. La unele femei increderea se castiga foarte greu iar mie imi plac acest gen de femei, care se lasa greu si fac pe inabordabilele, la polul opus se afla cele pe care le poti duce cu doua vorbe mult si bine.

Ce cred barbatii despre femei ? Iata una dintre intrebarile la care multi inca mai cauta si doresc cu ardoare sa afle raspunsul. Iar daca femeia nu a putut fi inteleasa in ani de studiu, orgoliul masculin raspunde cu aceeasi moneda astfel incat nici femeile nu au reusit sa inteleaga barbatul pe deplin.

Parerea mea este ca un singur cuvant este cheia si acela este comunicarea. Daca in relatiile dintre barbati si femei fie ca este una amicala sau iubit-iubita, sot-sotie etc nu exista indeajunsa comunicare acea relatie nu o sa reziste.

Intotdeauna fiecare trebuie sa stie ce vrea partenerul de viata si ce pofte ascunse are sau daca este o relatie de amicitie este important ca cei doi sa se cunoasca cat mai bine. Cum? Prin comunicare. Cand barbatii si femeile vor afla ca daca nu comunica nu au cum sa inteleaga ce vrea fiecare defapt si vor lua masuri, vietile lor se vor schimba.

Comunicarea este foarte importanta in orice domeniu. Suntem oameni, avem ratiune, avem voce si gandim si tocmai din acest motiv, trebuie sa comunicam. Din pacate, telepatia inca nu exista si ca cineva sa stie ce vrei, ce ai pe suflet, ce te doare si ce nu, trebuie sa comunici.

Cu atat mai mult cu cat traim intr-un secol al vitezei, comunicarea este indispensabila. Viata trece pe langa noi si noi ramanem tintiti locului daca nu incepem sa comunicam. Vrei ca viata ta sa se schimbe? Invata sa comunici si iti garantez ca va fi asa.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *