chrome

chromeGoogle Chrome este un instrument foarte bun de navigare ce te poate ajuta foarte mult sa iti imbunatatesti tehnica de cautare pe domeniul vast al internetului. Cu ajutorul Google Chrome poti face mai multe lucruri care sa te ajute in ceea ce priveste experienta browsing-ului in general.

Adauga evenimente in Google Calendar

Poti adauga evenimente in Calendarul de la Google din omnibox mai intai dand click pe navicon-ul din coltul de sus dreapta si prin alegerea sectiunii Setari. Apoi vei da scroll in jos pana la Cautare si apoi vei da click pe Administrare motoare de cautare. In josul casutei care va aparea, vor exista 3 casute goale pentru ca tu sa adaugi informatii. In prima causuta, introdu „Adauga eveniment de calendar”.

In cea de-a doua casuta, introdu „cal” iar in final introdu http://www.google.com/calendar/event?ctext=+%s+&action=TEMPLATE&pprop=HowCreated%3AQUICKADD in cea de-a treia casuta. Da click pe Efectuat si mai apoi poti adauga cate evenimente de calendar iti doresti direct din omnibox. Pentru a adauga un eveniment, tasteaza „cal” si da click pe „Tab” si apoi introdu evenimentul dorit. Poti chiar tasta evenimentul direct din omnibox.

Foloseste Managerul de Task-uri

Google Chrome este cunoscut pentru ca ar fi un acaparator de resurse, insa nu poate fi greu sa determini care tab consuma mai multe resurse. Daca vrei sa afli despre asemenea lucruri, du-te la Meniu, da click pe Mai multe instrumente si apoi alege Task Manager. Poti finaliza orice proces iti doresti direct tocmai pentru a salva niste memorie pretioasa.

Muta mai multe taburi deodata

Tine doar apasat CTRL si da click pe taburile pe care doresti sa le muti. Apoi, cand vei mai dori sa le muti, va trebui sa tragi un singur tab si apoi toate vor ajunge la destinatia dorita. Este un lucru foarte simplu ce tine doar de un truc bine delimitat si stiut.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *