tehnologietehnologie

Tehnologia a ajuns foarte departe in ultimii ani, ne face vietile mai simple si ne largeste orizonturile. Sa nu mai spunem ca fabricantii si producatorii de echipamente tehnologice isi promoveaza cu agresivitate ultimele dispozitive si inventii. Ultimul produs lansat pe piata nu este neaparat si produsul de care ai nevoie neaparat, oricum si cumparaturile facute in graba pot rezulta in aruncarea banilor pe chestii de care nu ai nevoie neaparat.

Mai jos sunt cativa pasi pe care ar trebui sa ii urmezi pentru a distinge intre ceea ce ai nevoie si ceea ce iti doresti cu adevarat. Prin faptul ca vei urma aceste sfaturi, vei realiza adevaratul potential al produselor tehnologice in viata ta si vei economisi si niste bani buni.

Trece pe o lista trasaturile  necesare

Primul pas in efectuarea de cumparaturi tehnologice inteligente este crearea unui inventar al tututor sarcinilor pe care trebuie sa le faci intr-o saptamana. De exemplu, ai putea scrie: recuperarea timpului cu prietenii, echilibrarea conturilor personale, tinerea in frau a facturilor, aflatul de noutati, email-uri de munca, printre altele. Mai mult ca o lista de cumparaturi care sa te ajute sa gandesti pe termen lung, aceasta lista va reflecta deciziile de cumparare pe care va trebui sa le faci in concordanta cu nevoile tale actuale.

Vei putea decide mai apoi cam cat de pregatit esti pentru a cheltui ceva bani pe un nou produs tehnologic. Acesta nu va trebui sa fie neaparat si lucrurl de care ai nevoie in mod special si nici nu va trebui sa-ti cumperi ultimul gadget pentru a-ti satisface nevoia de tehnologie. Mai degraba, acesta ar putea sa fie o suma pe care ai putea sa o justifici rezonabil.

Selecteaza produsul

Impreuna cu lista si cu bugetul pe care esti gata sa il dai gata pentru a cumpara chestii tehnologice, poti cumpara ceea ce iti doresti si de care ai neaparata nevoie. Poti in mod evident sa compari ceea ce ai pe lista cu ceea ce iti lipsesste si este la dispozitia ta in magazin si apoi vei face niste cumparaturi tegnologice inteligente.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *