Masini Real FX

Masini Real FXCand am fost copil, am detinut un slot set de curse. In ciuda plasticului negru greu de asmablat si sina metalica si masinile motorizate extrem de delicate, mi-au placut foarte mult acestea cand eram mic.

In anii recenti, jocul de curse de jucarii s-a schimbat, foarte mult. Sunt o varietate de masinute RC pe care le poti controla cu ajutorul iPhone-ului sau iPad-ului si o noua generatie de masini robotice, inteligente, precum Anki, care inca se bazeazza pe control de la distanta, de obicei pe iPhone. Acestea acum se pot deplasa singurie pe traseu si chiar sa incerce sa infranga alte masini robotice.

Apoi mai exista Kit-ul de curse Stuff Lab Real FX. Acesta resuste sa combine inteligenta artificiala sau robotica cu o abordare de tip curse old-school, multumita unui controller mai traditional si sistemul de cursa patentat unic.

Real FX Racing, nu se bazeaza pe smartphone sau aplicatii. In loc de acest lucru, masinile ce merg pe baterii de 6 inch lungime, au senzori care pot citi si rula pe un traseu modelat special. Traseul pastreaza masinile pe cursa si iti spune de asemenea unde si cand sa virezi.

Kit-ul, ce acum este pe Kickstarter, include doua controllere fizice care comunica cu masinile prin intermediul benzii radio de 2.4 GHz si iti permite sa controlezi vitezi si virajele, muncind in acelasi timp in tandem cu asistenta de conducere a masinii. Mecanismul controllerului mare de viraj, ce arata ca roata unei masini, iti ofera control partial de viraj. De asemenea acesta caracterizeaza un buton de control al vitezei dedesubt, care spre deosebire de viraj, iti va permite sa controlezi cu adevarat viteza masinii tale. Nu ai nevoie de doua maini pentru a intra intr-o cursa.

Traseul, ce este neted ca o hartie si vine in piese de 1 picior lungime, se asambleaza usor si poate fi configurat cum vrei.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *