Atunci cand urmeaza sa participe la un eveniment important femeile se preocupa foarte mult despre felul in care arata. Pentru ele imaginea conteaza foarte mult si studiaza toata tinuta inca incepand de la coafura pana la pedichiura. Pentru femei este foarte important sa fie admirate si in centrul atentiei iar daca merg la o petrecere si toata lumea isi tine ochii numai pe ea atunci este perfect. Tocmai acesta este motivul pentru care foarte multe femei aleg sa caute cu mult timp inainte de eveniment un magazin online de rochii pentru a alege cel mai bun model de rochie.

Sa nu mai spunem ca o femeie nu ar suporta nici in ruptul capului sa se afiseze la un eveniment cu o rochie si alta invitata de la acel eveniment sa aiba o rochie identica cu cea a ei. Ei bine, sa spunem ca nimeni nu ar accepta acest lucru insa femeile pot face adevarate tragedii doar din aceasta privinta. In momentul in care ne alegem o rochite de seara trebuie sa fim foarte atente la tendinte si la ceea ce ne avantajeaza.

Un designer va sti ca nu este atat de important ceea ce se poarta cat este foarte important ceea ce te avantajeaza pe tine ca si persoana. Si bineinteles vei conta pe prezenta lui pentru ca iti va fi la dispozitie oricand ai nevoie. Incearca sa iti gasesti designerul cel mai potrivit care sa te cunoasca foarte bine si sa iti aleaga o tinuta care iti caracterizeaza personalitatea.

In acest sezon must have pentru orice femeie etste rochia din dantela. Sa recunoastem… o rochie din dantela pusa la locul si momentul potrivit ne poate transforma dintr-o banala prezenta intr-o veritabila diva. Designerii stiu acest lucru si sunt convinsi de asta tocmai din acest motiv dantela este considerat materialul sezonului. Indiferent ca apelam la o rochie de culoare ivoar, nude, rosie, albastra, alba sau neagra rochia de dantela va fi extrem de sexy daca dantela folosita va fi una de calitate.

Mare antentie la dantela din rochie deoarece va poate transforma o  opera de arta intr-un adevarat kitsch daca nu este aleasa cea mai potrivita!

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *