alegere singuratate

alegere singuratateDe ce alegem sa fim singuri de cele mai multe ori? Sau mai bine hai sa te intreb de ce alegi singuratatea de fiecare data? Pentru ca asta spune cate ceva despre tine. Esti o persoana izolata, esti o persoana singuratica si ciudata, izolata si care nu este deloc sociabila. Asa ajungi la un m,oment dat, dar tu nu iti dai seama, pentru ca ti se pare ca lumea este cea rea si are ceva cu tine. Ei bine, nu este neaparat asa. Tu singur te izolezi si iti faci rau.

Pentru ca acest lucru nu iti strica doar relatiile de iubire, de prietenie sau sociale, ci te strica in primul rand pe tine insuti.  Dar cum se intampla aceste lucruri, ca doar nu din intamplare nu?

Nu mai pastrezi legatura cu nimeni. Nici cu familia in care ai crescut, nici cu prietenii tai, nici cu fostii iubitio, nici cu colegii de facultate, dar nici la munca nu socializezi prea tare. Ce spune asta despre tine? Ca esti un singuratic, un ciudat, un pustnic care isi jertfeste fericirea pentru ca ii este prea teama de aceasta lume. Am putea spune ca, de fapt, esti doar un pic temator si timid in ceea ce priveste felul in care te abordeaza lumea, insa de aici si pana la a fi total izolat si a nu mai comunica cu nimeni este mare distanta.

Pe langa faptul ca nu mai mentinem legatura cu nimeni din jur, nici nu acordam atentie oamenilor carora le pasa cu adevarat de noi. Ne pasa mai mult de banii pe care ii afcem si de cati am putea faci mai mult de atat. Banii sunt viata noastra si de asta ajungem ca un fel de avari ce nu mai intra in contact cu nimeni si sunt atat de izolati pentru ca se tem sa nu li se fure agonisirile de-o viata. Pacat!

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *