Toti cautam diferite metode de a slabi si cu totii ne dorim diete care sa se plieze gusturilor noastre. Insa, daca doriti sa slabiti si renuntati la carbohidrati prin dieta pe care o tineti, trebuie sa stiti ca riscul de deces creste in acest caz cu nu mai putin de 30%.

Specialistii in nutritie au urmarit efectul unei doze mici de carbohidrati asupra corpului uman in cadrul a 18 studii de lunga durata. Astfel, ei au observat ca oamenii au fost expusi riscului de moarte prematura.
Nu se cunosc toate detaliile legate de motivul mortii oamenilor in acest caz, dar riscurile sunt oarecum clare. Cercetatorii sustin ca cerealele integrale si fibrele ne protejeaza de cancer la colon, boli de inima si diabet, iar o cantitate prea mica din acestea este daunatoare.
Totodata, oamenii se expun riscului atunci cand reduc din painea consumata, din fructe si cereale, ferind corpul de substante foarte folositoare.
In acelasi timp, nivelul scazut de carbohidrati din dieta rezulta intr-o scadere de 0,25 ani din viata intr-un interval de 10 ani.

Asadar, aveti foarte mare grija ce si cat consumati atunci cand alegeti sa urmati o dieta, pentru ca, desi corpul vostru ar putea arata perfect, organismul vostru s-ar putea sa nu simta acelasi lucru si sa faceti totul chiar spre raul vostru.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *