Fie ca sunt adevarate sau doar inchipuite, scuzele mereu au stat in calea unui antrenament adevarat de la sala. Daca ai citit articolele anterioare, sunt sigur ca esti familiarizat deja cu conceptul de steroizi si cum te pot ajuta acestia pentru a te dezvolta muscular. De aceea, mi-am permis ca acest articol sa fie o „pauza” si sa se refere mai mult la unul dintre problemele cele mai marcante in societatea moderna si anume, lipsa antrenamentului. De ce nu se antreneaza oamenii? Sa aflam.

In primul rand, lipsa timpului este una dintre cele mai marcante probleme care stau in calea dintre un om si sala. Totusi, de ce avem timp pentru diferite alte activitati precum este shopping-ul sau vizionarea de filme si nu am avea pentru sala si antrenament?

„Am copii!”. Si ce? Si Victoria Beckham are copii. Evident, asta ar putea fi putin superficial, insa copii tai sunt nevinovati. Nu ii mai folosi drept scuza pentru a nu te antrena. Este problema ta ca ai sta mai bine pe canapea atunci cand acestia sunt plecati la un prieten, decat sa mergi afara si sa tragi de fiarele alea.

Alt motiv pentru care lumea nu se antreneaza ar fi acela ca nu vad rezultate. Acesta este probabil unul dintre cele mai des intalnite motive care sunt invocate pentru a scapa de antrenament. Rabdarea este cea mai mare dintre virtuti, iar acelasi lucru se aplica negresit si in lumea culturismului.

„Sunt prea batran.”. Un alt motiv agasant pentru care un om nu se antreneaza este pentru (crede ca) este „prea batran”. Nimeni nu este prea batran pentru a se antrena, iar de indata ce vei intelege acest lucru, viata ta se va schimba.

In concluzie, nu exista decat foarte putine motive reale care sa te impiedice sa te antrenezi, restul fiind doar pretexte.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *