implant par dr felix hair implant

Parul este cel care ne-a diferentiat dintotdeauna unii de ceilalti si care ne-a facut unici, originali. Din acest motiv, pierderea parului atat pentru femei, cat si pentru barbati se traduce printr-un impact la nivel fizic, dar si emotional.

Nu doar acum, ci si in vremurile indepartate parul era o adevarata podoaba ce putea fi ingrijit si coafat corespunzator doar de catre cei din inalta societate, care isi permiteau un astfel de rasfat. Iar in acest caz nu ne referim doar la doamne, ci si la domni, deopotriva. Bineinteles, atunci lungimea si stilul coafurilor era, in mare parte, influentat de contextul politico-social, iar cu titlu de exemplu putem da situatia din epoca medievala, cand parul era purtat intr-o lungime mai mare, sau perioada celor doua Razboaie Mondiale, cand barbatii erau nevoiti sa poarte parul scurt.

Insa, chiar si in acele timpuri exista caderea parului, iar medicii de atunci cautau sa descopere noi retete impotriva caderii, realizate din miere, melci, sapun sau sofran. Interesant, nu-i asa?

Revenind in zilele noastre, medicina a cunoscut o ampla evolutie si avem la dispozitie mijloace inovative, precum este si implantul de par. Acesta trebuie efectuat la o clinica specializata in acest domeniu, precum este clinica Dr. Felix Hair Implant. Descopera in continuare mai multe despre serviciile de care poti beneficia in cadrul acestei clinici.

Scapa de aspectul inestetic cu ajutorul implantului de par

Dupa cum a fost mentionat si in randurile de mai sus, indiferent daca esti barbat sau femeie, lipsa podoabei capilare te afecteaza in egala masura, iar principala ingrijorare care apare este legata de parerea celor din jur. De acum nu trebuie sa te mai preocupe acest detaliu  intrucat la clinica Dr. Felix Hair Implant vei beneficia de un implant de par modern, realizat prin tehnici avansate, cum este tehnica Q-FUE.

Aceasta tehnica este rezultatul a zeci de ani de studiu aprofundat a medicilor specialisti si implica implantarea manuala a firelor de par, sub anestezia locala a scalpului. Intr-adevar, acest procedeu dureaza putin mai mult, insa rezultatul final uimitor merita toata asteptarea. Afla mai multe din acest articol despre cum se realizeaza aceasta procedura complexa. Optand pentru aceasta tehnica, vei avea parte de rezultatele asteptate, o recuperare rapida si fara dureri. De asemenea, nu vei intampina cicatrici inestetice sau alt fel de leziuni neplacute.

Servicii de implant de par pentru toate nevoile

Trecand mai departe, atunci cand aud de implant de par, oamenii se gandesc la parul de pe cap, insa aceasta nu este singura situatie care necesita o astfel de procedura. Spre exemplu, barabtii pot fi complexati din cauza ca nu au o barba deasa, pe cand femeile se simt stanjenite de sprancenele subtiri. Pentur asemenea cazuri exista rezolvare tot la clinica Dr. Felix Hair Implant, care garanteaza pacientilor sai toata gama de servicii de implantare a firelor de par.

Prin urmare, parul are o mare importanta pentru fiecare persoana, iar atunci cand acesta se confrunta cu modificari, trebuie sa stii ca exista solutii de tipul implantului de par. Acceseaza pagina oficiala pentru detalii suplimentare.

Contact: client@drfelix.ro

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *