Daca esti prezent in online cu un site si inca nu ai fost constient pana acum de aspectul necesitatii unei optimizari SEO a site-ului, astazi iti vom schimba cu totul aceasta conceptie. Doar citeste randurile ce urmeaza.

Prezenta in mediul online, in special pentru cei care au o afacere, inseamna in marea majoritate a cazurilor, un site. Ei bine, simpla prezenta si existenta a acestui site in mediul online nu poate si nu are cum sa te ajute. In mediul online exista deja pe putin cate 100 de site-uri diferite pe fiecare micro-nisa in parte.

Astfel, chiar daca magazinul tau online distribuie doar produse marca Apple, tot vei avea concurenta, concurenta in fata careia nu ai cum rezista daca site-ul tau nu este optimizat din punct de vedere SEO.

Site-ul tau, pentru a fi relevant si profitabil, trebuie sa ajunga in primele pozitii pe cautarile relevante nisei tale. Acest lucru insa, categoric nu are cum sa se intample fara prezenta unui proces complex si indelungat de optimizare seo. Da, ai nevoie de optimizare seo pentru ca site-ul tau sa poata sa ajunga in fata internautilor.

Este demonstrat faptul ca peste 75% din cei care cauta zilnic pe Google, nu trec niciodata pe a doua pagina de rezultate. Astfel, daca doar ai creat continut pentru site-ul tau si ai ajuns undeva pe pozitia 15, in a doua pagina, nu te amagi; cel mai probabil vei pierde sansa catorva mii de utilizatori unici in fiecare zi.

Daca stii deja cum functioneaza sistemul, vei sti ca aceste mii de utilizatori pot insemna mii de potentiali clienti pentru site-ul tau. Daca ii vrei acolo, la tine pe site, trebuie neaparat sa incepi o campanie de optimizare SEO a site-ului tau. E singura ta sansa pentru a ajunge acolo unde doresti, pentru a fi la nivel cu concurenta si binteles, pentru a avea sansa sa detronezi aceasta concurenta.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *