Te-ai intrebat de ce unii prefera jucariile sexuale? De ce unii simt ca nu este de ajuns ce se intampla in dormitor si trebuie sa vina cu mici artificii? Desi suna surprinzator este pe cat se poate de adevarat: de fapt vibratoarele spre exemplu sunt mult mai folosite de cele care sunt intr-o relatie decat de femeile singure. Lasand asta la o parte pana la urma tine de modul in care doresti sa condimentezi totul si sa schimbi cadrul banal. Jucariile erotice castiga teren in primul rand tocmai din curiozitatea pe care ti-o starnesc.

Si daca vibratoarele sunt destinate mai mult femeilor atunci masturbatoarele se adreseaza barbatilor. Un mic deliciu care vine la pachet cu placerea extrema de a experimenta si alte forme anatomice. Fleshlight vagine suna incitant inca de la bun inceput; un produs ce iti aduce aminte de acele momente pentru tine cand trebuie sa te orientezi catre senzatiile pacatoase.

Astfel de jucarii erotice sub sigla Fleshlight sunt sigure si pe cat de multe promit pe atat de multe ofera. In primul rand flateaza pentru ca exista o gama larga de optiuni, cu forme ce imita realitatea. Starlete din filmele cu adulti nu sunt numai imaginea in sine a acestor produse ci si cele care vor incita total. Poti sa alegi Eva Angelina, Fuentes Lupes si multe altele. Iata deja un prim avantaj pentru ca placerea masculina sa fie una maxima.

Mai mult decat forma anatomica in sine este si materialul din care este facut Fleshlight vagine. Un masturbator cu dimensiuni ce nu iti pune la incercare abilitatea de a-l manevra: o lungime totala de 25 cm, cu diametrul in interior pana la 1,9o cm. Intentia este aceea de a oferi senzatii cat mai aproape de realitate, de unde si forma masturbatorului completata de fiecare parte a sa. Suprafata, textura sunt de asemenea parti care sa contribuie la senzatia unica oferita. Si asta se datoreaza materialelor folosite. Moi si flexibile, fara risc de a dezvolta alergii sau orice alt tip de probleme. Pentru ca este non-toxic si usor de intretinut aduce toate avantajele posibile pentru ca folosirea lui sa fie lipsita de griji.

Ce griji cand un astfel de masturbator imita pana si cele mai mici detalii in forma anatomica? O intrare stramta, continuata de un canal cu striatii, de varii dimensiuni suna ca un vis. Si totul este realitate. Si pentru ca fiecare barbat este diferit exista o varietate de tipuri- care este preferatul tau?

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *