Gigabyte a lansat in ultima vreme o serie mare de smartphone-uri. Aici intra Gigabyte Aku A1, Sierra S1 si cel mai bun din serie, Gigabyte Guru G1. Desi concurenta pentru smartphone-uri dual-SIM a crescut destul de mult pana spre finalul anului 2013, Gigabyte Roma R2 intra in categoria acestor telefoane cu un preti foarte mic.

Despre Sistem de operare si hardware

Gigabyte Roma R1 are un procesor MediaTek 6572 de tip dual-core la 1.3 GHz pe ARM Cortex-A7. Memoria lui interna este de 4 GB iar posibilitatea stocare externa prin intermediul unui microSD este pana la 32 GB. Memoria RAM a telefonului este de 1 GB.

Este operat de sistemul Android 4.2 Jelly Bean cu doar cateva aplicatii. Totusi, poate rula o multime de aplicatii cunoscute cum ar fi Angry Birds, Subway Surfers sau Temple Run. Alte aplicatii interesante sunt Dropbox-ul, File Manager, Kingsoft Office. Deasemenea, aveti suport pentru Google Play.

Despre conectivitate

Asa cum spuneam, telefonul dispune de dual-SIM. O cartela o poti tine cu 3G activ si cealalta cu 2G. Are sistem automat de stand-by, ceea ce inseamna ca daca vorbesti la telefon de pe una din cartele, in momentul in care vei fi sunat pe cealalta va da ocupat.

Are Wi-Fi, 3G cu pana la 21 Mbps viteza de download si Bluetooth 4.0. Dispune de port jack si microUSB.

Despre Design

Ca reprezentatie de design, telefonul indeplineste toate conditiile pentru a fi pus la un loc cu produsele din gama de varf. Are linii complexe in lateral, greutate de numai 125 de grame si este disponibil in mai multe variante de culori ca rosu, negru si alb.

Accesul la ambele sloturi SIM cat si la slotul microSD se face indepartand atat capacul de pe spate cat si bateria.

Ecranul este un IPS de 4 inch cu rezolutie de 480×800 pixeli. Camera fot-video are 5 megapixeli si LED flash.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *