Sezonul se schimba, obiceiurile ar trebui sa se schimbe si ele. Caci daca pe perioada rece de iarna nu avem surse de vitamine din verdeturi si fructe proaspete incepand cu venirea primaverii putem beneficia din plin de ceea ce am dus lipsa. Necesar pentru organism o detoxifiere vine cu o grija extra pentru sanatatea ta si pentru dieta ce va urma.

La ce se refera in fapt? Detoxifierea organismului va elimina din toxine si va inlocui stilul de viata de pana acum, cu unul mult mai sanatos. Cum se realizeaza? Depinde de bugetul tau, disponibiliatea ta si nu numai. In unele cazuri organismul resimte o oboseala crunta si generala care anunta o nevoie imediata a unei cure de detoxifiere. O trecere brusca la fructe si legume cand tu erai obisnuit cu carne din plin si nu din cea mai sanatoasa inseamna o dieta ce nu te va atrage din plin. Nimanui nu-i face placere insa nevoia e mai presus de toate.

Cu o motivatie buna detoxifierea nu ar trebui sa ridice probleme ci doar a ceea ce tine de perseverenta. Incepe dimineata cu un suc proaspat si natural de fructe, consuma legume si fructe pe parcusul zilei iar meniul care sa-ti tina de foame sa fie gratar, lactate, mai putine sau deloc grasimi.

Responzabilizarea ta fata de detoxifiere te va indruma sa-ti dai seama ce e mai bun pentru tine. Pentru unii acest „proces” are si efecte secundare si asta implica probleme de digestie de exmeplu. Exista pe piata si cu drag recomandate amestecuri de plante care au ca si prim scop detoxifierea colonului, indicat de asemenea in curele de slabire. Evita prea multe fibre, hidrateaza-te intens.

Ce ne facem cu acea senzatie de somn permanent, de oboseala? Vei vedea ca in momentul in care iti schimbi stilul de viata organismul se va adapta si va fi aproape fara importanta sa consumi suplimente. Comoditatea face insa ca multi sa consume vitamine, ceea ce se considera pastile cu de toate pentru organsim dar fara un ajutor in ceea ce priveste ce mananci, cum, cat si cand detoxifierea nu va exista.

 

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *