Venirea copilului pe lume se asociaza cu tot felul de sentimente in special de ceea ce inseamna grija permanenta. Si cum asta implica tot felul de activitati este de la sine inteles ca un carucior sa faca parte din lista de necesitati. Doar o mama poate sti cat este de greu sa tii copilul in brate, sa te plimbi, sa il linistesti, sa prepari mancarea, sa te gandesti si la alte mii de lucruri…

Pentru confortul celui mic dar si pentru mama caruciorul este de nelipsit inca de la inceput. Etapa dupa etapa copilul este mai agitat, fara sustinere a capului, cu grija pentru asta, mai apoi curios de tot ce este in jur si in niciun caz nu va sta linistit in bratele parintelui. Dar un carucior nu mai limiteaza nici mobilitatea adultilor si ii permite si celui mic sa stea mult mai confrtabil.

Este clar o nevoie. Si cum a devenit o intreaga industrie inventiile in acest domeniu nu intarzie sa apara. Una ce pare usor ciudata este caruciorul-trotineta. Si nu un 2 in 1 pentru copil pentru cand va creste ci pentru mamici. Daca pe de-o parte se poate plimba copilul trotineta cu care este prevazut caruciorul permite adultului rapiditate de a se plimba sau chiar de a se deplasa cand treburile urgenteaza. Inventatorii spun ca este si o modalitate de a te mentine in forma. Roller Buggy inventat de austriacul Valentin Vodev este clar pentru mamicile mereu pe fuga.

Daca ciudateniile nu sunt in preferintele oricarei mame cu siguranta clasicul nu moare niciodata. Un carucior simplu, util, poate chiar si pliabil este cel care incanta marea majoritate. Pentru ca vine cu o usurinta in a-l manevra si a-l depozita. Pentru mamicile care nu se gandesc numai la partea practica ci si la estetic carucioarele moderne vin cu tot felul de dotari. Din pacate nu pot sa adoarma copilul insa promit destul de multe si in acest sens mai ales avand jucarii atasate sau lampa cu vibratii/culori/sunete.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *