Industria dronelor incepe sa se dezvolte din ce in ce mai mult, fiind niste gadget-uri care incep sa revolutioneze intreaga lume. Acestea au utilizari diferite, in functie de domeniul de necesitate, fiind utilizate, in general, ca sisteme de supraveghere. Dar, cum ar fi daca ar exista o drona care poate surprinde imagini la 360 de grade?

GoPro Karma

Ei bine, se pare ca inginerii din domeniul tehnologic au inventat o astfel de drona care poarta numele de GoPRo Karma si, desi nu se cunosc foarte multe detalii despre acest dispozitiv, se pare ca noua inventie are abilitatea de a filma la 360 de grade.

In ceea ce priveste legalitatea dronelor, acest lucru inca este intens dezbatut la nivel mondial, mai ales in Statele Unite. Din cauza ca sunt produse foarte cautate pe piata la ora actuala, din ce in ce mai multe companii doresc sa produca drone revolutionare si sa introduca noi caracteristici in acest domeniu. Cu toate ca piata dronelor este arhiplina, se pare ca inginerii isi doresc sa imbunatateasca acest domeniu din ce in ce mai mult.

De aceea, cei de la GoPro- compania care se afla la baza camerelor de actiune, a anuntat recent ca doresc sa lanseze o drona revolutionara. Se crede, ca noua drona va purta numele GoPro Karma si ar putea sa fie disponibila pe piata in anul 2016, desi data exacta inca nu este cunoscuta de public. Fara a dezvalui mai multe detalii despre noua drona, compania GoPro a publicat un filmulet de prezentare care include cateva referinte mai noi. Astfel, aceasta ar putea avea capacitatea de a prelua imagini live la 360 de grade.

Nick Woodman, CEO-ul companiei GoPro este cel care ne atrage atentia asupra acestei drone revolutionare. Acesta sustine ca noul gadget ar putea sa ne atraga atentia asupra „magiei ce ne inconjoara in fiecare zi”. Din pacate, inca nu se cunoaste nici care ar putea fi pretul dronei, dar partea buna este ca exista o idee generala asupra a ceea ce ar putea fi.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *