E-book si cum tehnologia schimba obiceiuri

A citi este pentru toti o placere, o mica pauza de lectura care te inspira, te relaxeaza si aduce o stare de bine. Doar ca observam lipsa timpului care ne scurteaza aceasta placere varand nevrand. Si cand greul de a lua dupa tine o carte sa o citesti intr-o pauza de munca intervine tehnoligia moderna te salveaza. E-book-ul aduce cu sine schimbari si imbunatatiri insa cu toate acestea parerile se impart.

Luand partea buna a situatiei e-bok-ul in defavoarea clasicei carti te usureaza, face ca si cititul sa fie disponibil mai usor, oiriunde, oricand. Uita de preocuparea de a selecta ceea ce vrei sa citesti cand poti inmagazina mai multe intr-o singura si usoara varianta. Esti in pas cu moda daca si acest aspect ar putea conta iar daca esti tipul de persoana preocupata de natura atunci alegi cea mai buna varianta. Caci taierea copacilor in acest sens se reduce considerabil cand alegem varianta electronica de citire.

Pe cat de usor pe atat de obositor. Multi spun ca ecranul calculatorului/laptopului sau indiferent de varianta este cu mult mai obositor pentru ochi decat varianta clasica de a citi de pe hartie. Poate e vorba de obisnuinta pana la urma de a utiliza astfel de gadgeturi. Intr-o nota comparativa pretul cartilor nu mai este o povara pentru tine insa iata ca vine obisnuinta si placerea rasfoitului ca si contraargument.

Pana la urma totul se va rezuma la stilul tau de viata si la disponibilitatea ta de a imbratisa schimbarea si de a accepta tehnologia. In ultimul timp insa s-a observat o scadere a pietei de vanzare insa nu numai in ceea ce priveste e-book-ul ci si in clasica varianta. Librariile sunt ca si pustii iar acest lucru ingrijorator vine cu o alarma pentru toti caci indiferent de tipul si stilul de citire oamenii sunt tot mai putin preocupati.

 

 

Articole create 605

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus