Se intampla de foarte multe ori sa mergem la somn si sa aratam destul de rau dimineata pentru ca nu ne-am odihnit suficient sau exista alti factori care contribuie la acest lucru. Se spune ca trebuie sa dormim pentru a fi frumoase insa se mai intampla sa ne trezim si sa nu aratam la fel de bine pentru ca nu am dormit suficient de bine. Ce trebuie sa facem?

Somnul inseamna frumusete

  • In primul rand, fii foarte atenta la materialul din care este confectionat perna. Incearca sa folosesti fete de perna din matese pentru ca acelea din bumbac iti vor electriza parul si astfel vei pierde dimineata timpul pentru a te aranja mai mult. In plus, matasea este foarte delicata cu pielea si contribuie la respirarea ei.
  • Detergentul pe care il folosesti este foarte important. Ai mare grija la ce fel de detergent folosesti pentru lenjeria de pat pentru ca in caz contrat, te poti confrunta cu anumite alergii sau eruptii ale pielii.
  • Depoziteaza in dormitorul tau o planta verde. Chiar daca tu crezi ca aceasta nu te va ajuta sa stii ca o va face si inca foarte bine. Cu siguranta te vei trezi mai odihnita decat de obicei.
  • Demachierea este absolut obligatorie inainte de somn. Nu te culca niciodata machiata indiferent cat esti de obosita. Indeparteaza orice urma de machiaj de pe fata ta inainte de a te pune la somn, spala foarte bine fata dupa care poti sa aplici o crema hidratanta.
  • Fa un obicei din a bea cate o cana de ceai fara cofeina inainte de culcare. Vei avea un somn mult mai linistit si mai odihnitor. Dimineata vei fi frash si pregatita pentru o noua zi.
  • In fiecare seara trebuie sa dormi 8 ore. In cazul in care nu dormi nu vei reusi sa „recuperezi” somnul si te vei trezi obosita in fiecare dimineata.
  • Dormi intr-o camera intunecata in care lumina este foarte putina. Astfel, te vei odihni mult mai bine.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *