Si in acest an s-au produs cateva schimbari din punct de vedere tehnologic. CES 2014 aduce noutati corecte din punct de vedere psihotronic, fiecare prducator incercand  sa traga o patura (mass-media). Vorbim despre un climat de locitare sporita si este dificila sa reusim sa tragem concluzii injitale deoarece aici vorbim despre tehnologii si inovatii din acest an.

Noutati LG

Brandul care a reusit sa le puna in umbra pe toate celelalte in acest an nu este nimeni altul decat LG-ul, Producatorul coreean a dat lovitura prin intermediul unui nou sistem de operare numit webOS care poate fi adaptat foarte usor unui televior inteligent. Acesta este produsul unei munci de redesign si mai presus decat acestea este nevoie d eo reflectare fidela a unui televor inteligent.

Sloganul de la care a plecat firma LG a fost acela de „simplitate: iar acesta este cel mai potrivit pentru micul ecran. Acest lucru este  mult nmai surpinzator decat inregistreaza smartphone-urile Andoid.

Life Space 2 Sony UX

Aceste ecrane sunt foarte mari si foarte frumoase si au fosr onorate la CES, insa Sony nu s-a lasat si s-a extins si mai mult. S-a initiat un sistem de priedctie video cu laser si cu recul doarte redus, lunit Life Space UX. ACesta este un adevarat mosntru al tehnologiei si afiseaza o imagine de 4K care poate ajunge pana la 3,8 metri in dimensiune. Designul acestui mobilier gazduieste un VIDEOPRO car eascunde si el 7.0 difuzoare precum si un spatiu suficient pentru toate Blu-rayurile. Noul Sony rezolva un paradox foarte simplu: cum  se afiseaza o imagine mai mare intr-un mediu constrans?

Nefiind retrospectiv sistemul se adpteaza fara nici o dificultate la o soprafata micca, in timp ce transforma intreaga imagine dintr-un film pe un intreg perete. Mai mult, acest ecran este iteractiv si receptiv unui sistem tactil. Ingineria de arta a incasat pretul integral de 30.000 de euro.

 


 

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *