Otetul exista in toate bucatariile iar oamenii il folosesc de regula ca si dressing pentru salate.

De regula, femeile cheltuie foarte multi bani pe produse cosmetice si care de multe ori nici macar nu dau un randament. De cele mai multe ori si cel mai indicata este folosirea leacurilor babesti pentru frumusete deoarece acestea sunt eficiente si necostisitoare.

Dupa ce veti afla cate minuni poate face otetul pentru frumusete este posibil sa mutati sticla din bucatarie in baie, sa o lasati langa trusa de infrumusetare si sa il transformati intr-un veritabil produs multifunctional pentru frumusete. Asadar, putem transforma acest produs atat de banal intr-un adevarat element pentru frumusete. Iata cum poate fi folosit:

In primul rand, otetul poate fi folosit ca si lotiune tonica pentru ten. Se prepara o solutie compusa din apa si otet si se aplica pe fata cu dischete demachiante. Otetul va face minuni cu tenul dvs. si va matifiaza tenul in mod complet. Astfel, daca aveti pori inestetici pe ten puteti sa ii combateti daca folositi aceasta lotiune tonica.

Daca ati stat exagerat de mult la soare si v-au ajuns arsurile solare trebuie sa aflati ca solutia este tot otetul de mere. Folositi o solutie formata din o jumatate de cana de otet si 4 cani de apa. Intindeti solutia pe zonele afectate. Acest remediu nu doar ca va combate usturimea ci va contribui la refacerea cat mai rapida a tesuturilor impiedicand aparitia basicilor.

De asemenea, daca aveti probleme cu scalpul si aveti matreata, o puteti combate tot cu ajutorul otetului. Inainte de samponare trebuie sa preparati o solutie formata din cantitati egale de apa si otet cu care sa masati scalpul inainte sa va samponati. De asemenea, puteti sa adaugati otet in recipientul cu sampon. Astfel veti avea un par matasos, un scalp hranit si nu veti mai avea matreata.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *