Fiind femei, avem anumite necesitati si probleme ce tin doar de noi si de regulile noastre de frumusete si ingrijire. Una dintre aceste nevoi si situatii ce tin de noi si de trupul nostru este epilarea. Nu suportam atunci cand niste fire urate de par ne apar in locurile cele mai ciudate, si ne strica ziua, astfel incat nici nu mai putem iesi din casa.

Epilatul este una dintre cele mai comune si necesare aspecte din viata noastra de femei pe acest pamant, fara de care nu ne-am mai putea considera noi insine si n-am putea sa ne simtim bine in pielea noastra. Asta in majoritatea cazurilot, pentru ca exista si femei care nu au nicio problema cu asa ceva.

Metoda ideala pentru fiecare

Fie ca alegem sa ne epilam pe picioare, pe maini, in zona inghinala sau la subrat, exista cate o metoda eficienta si fara durere sau alte inconveniente pentru fiecare dintre situatiile de mai sus.

O regula in acest sens, mai ales daca ai folosit ceara depilatoare sau aparatul epilator este sa nu folosesti lama de ras intre astfel de doua sedinte, pentru ca firul de par se va dezvolta mai repede.

Fara iritatii

Inainte de a ne epila, fie cu aparatul epilator, cu aparatul de ras sau cu benzi depilatoare, trebuie sa exfoliezi pielea, sa o cureti de impuritati si sa o incalzesti bine, pentru a deschide porii, astfel incat firele de par sa fie mai vizibile si mai susor de smuls.

Dupa procedura in sine, este recomandat de asemenea sa folosesti lotiuni, creme sau uleiuri naturale, care pot calma si regera pielea intr-un mod corect.

Fara fire crescute sub piele

Poate una dintre cele mai neplacute aspecte legate de epilare in general, este aparitia firelor sub piele, cu care toate ne-am confruntat cel putin o data.

Pentru a scapa de acest cosmar, este recomandat ca in timpul baii sa exfoliezi bine zona sau zonele predispuse la asa ceva, cu un burete mai aspru sau printr-un scrub cu elemente naturale.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *