Smartphone-urile, asa cum spune englezul, „have come a long way” adica au evoluat foarte mult. Astazi, smartphone-urile te pot ajuta sa faci o multime de lucruri utile, iti tin de urat in zilele lungi si in noptile singur. Cand te saturi de tot ce se intampla in jurul tau, sigur gasesti ceva de facut pe un smartphone.

Smartphone-urile sunt de fapt telefoane mobile insa cu capabilitati fenomenale. Astazi, toti, de la copii la adolescenti,d e la maturi al batrani, toti detin cate un smartphone pe care il folosesc, dupa varsta pentru propriile nevoi. Copiii le folosesc pentru comunicare, jocuri si socializare.

In cazul adolescentilor, smartphone-urile sunt folosite cel mai des doar pentru comunicare si socializare. O multime de aplicatii pre-instalate sau aplicatii care pot fi instalate, ajuta la inlesnirea proceselor de comunicare si de socializare. Persoanele mature le folosesc de foarte multe ori in domenii de business pentru ca atunci cand esti pe drum, poti linistit sa iti verifici mail-ul de pe un astfel de dispozitiv. Multi le folosesc pentru a tine orice fel de evidenta, pe post de calendar, pentru a accesa internetul de oriunde.

Smartphone-urile si piata smartphone-urilor in general este deja atat de plina incat mereu te intrebi ce ar putea sa apara mai nou sa te uimeasca. Nimeni nu a crezut ca la un moment dat ca vom avea smartphone-uri cu procesor quad-core, mai puternic decat procesorul unui calculator sau al unui laptop obisnuit si totusi, astazi avem asa ceva.

Nimeni nu a crezut in tehnologia touchscreen pana aceasta nu a fost materializata. Nimeni nu a crezut intr-un telefon cu camera de 41 megapixeli, mai puternica decat un DSLR, pana nu a aparut Nokia Lumia. Nimeni nu a crezut si nu ar fi crezut in nimic din toate aceste acum zece ani. Si totusi, astazi luam parte la toate aceste inventii epocale si ne bucuram de ele.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *