maturitate
maturitate

Votezi si iti platesti taxele, insa esti o persoana de 18 ani prinsa intr-un corp de 30 de ani. Daca te identifici cu aceasta situatie inseamna ca iti este cunoscuta vorba: Nu judeca o carte dupa coperta. Multi oameni nu realizeaza ca poate exista o diferenta intre varsta fizica si dezvoltarea emotionala.

Experientele diferite din viata iti pot slefui forma si modul in care te dezvolti. Generatiile mai in varsta ii critica pe cei mai tineri: „mai ai mult pana sa te maturizezi!” Cu toate acestea, o multime de inovatii sociale si realizari in afaceri sunt descoperite de oameni care inca sunt tineri.

Exista o multime de lucruri pe care oamenii cu suflet mai in varsta le simt. Iata care sunt acestea:

Oamenii s-au referit la tine ca fiind o persoana matura. Erai copilul care spunea „vreau sa fiu un chirurg atunci cand cresc mare” si niciodata nu a oferit raspunsul tipic pe care multi copii il dau: un print sau o printesa.

Nu intelegi motivul pentru care oamenii se arunca in iubiri neintelese, si nici nu intelegi de ce continua ceva ce nu va ajunge nicaieri.

Apreciezi lucrurile marunte ale vietii, cum ar fi o carte adevarata, deoarece iubesti mirosul paginilor, in loc sa dai scroll pe Facebook sa citesti noutatile.

Intelegi cine esti si unde vrei sa ajungi in viata. Intelegi pericolul relatiilor toxice si nu iti vei pierde timpul cu astfel de prietenii. In schimb, te vei inconjura de prieteni care iti fac bine, si vei avea un cerc mic si intim de amici.

Oamenii au incredere in tine si in deciziile pe care le iei in viata, deoarece ei stiu ca tu vei face fata in orice situatie. Nu vei asocia invatatul cu scoala. Scoala este bazata, in general, pe note bune si abilitatea de a retine informatii.

Intotdeauna te-au atras oamenii mai in varsta si ai un talent natural in a „citi” oamenii.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *