Nunta la cort

Nunta la cortCand planuiesti un eveniment in aer liber sau o nunta in Romania, sunt multe aspecte care trebuie luate in considerare. Atat bugetul si locatiile joaca un rol urias in a decide daca alegerea unui cort sau mai multe corturi este alegerea potrivita pentru tine.

Alegerea unei locatii potrivite

Cand planuiesti un eveniment in aer liber, locatia este un factor important. Sunt multe locatii unice din care poti alege. Poti merge intr-un loc special de campat, sau poti merge undeva intr-un loc neexplorat. Locurile speciale au angajati care te pot ajuta la pregatiri. Cu toate acestea ar putea sa nu aiba loc pentru a-ti include toate corturile.

O alta optiune ar fi gradinile ornamentala, o alegere excelenta in a realiza o ceremonie. Corturile pur si simplu imbunatatesc frumusetea naturala deja atat de uimitoare. Daca vrei sa faci o nunta pe plaja, nu ai putea alege o locatie ami ampla. Cu toate acestea poate fi dificil de amplasat toate tipurile de corturi pe o plaja.

In timp ce destinatiile desoebite sunt un hit peste tot, o nunta in curtea din spatele casei cu corturi este la fel de comuna. Poti controla locul mult mai usor, si poti avea o multime de timp pentru a personaliza spatiul. Cateva lucruri pe care ar trebui sa le iei in considerare daca vrei sa faci o nunta in spatele casei, este marimea spatiului si marimea spatiilor ocupate de corturi, marcand orice linii de irigatii de sub pamant si tunzand iarba cu cateva zile inainte sa fie plasate corturile.

Pentru a economisi bani in vederea acestor corturi, ar trebui sa cautati corturi de inchiriat TentEvent. Puteti gasi tot felul de corturi, in tot felul de dimensiuni, ba chiar si o echipa care sa vi le amplaseze.

Pastrarea oaspetilor confortabili

De indata ce te-ai decis asupra locatiilor tale, bugetului, marimii si tipului de cort, ai putea avea nevoie sa adaugi iluminare, incalzire si o sursa de putere. Pentru iluminare exista cateva alternative. Iluminarea perimetrului este o alegere comuna in timp ce furnizeaza iluminare constanta asupra intregii structuri. Ai putea folosi mai multe tipuri de iluminare, insa acesta este cel mai indicat.

Beneficiul in general in a avea un eveniment realizat cu corutri, este producerea unui mediu cu o atmosfera relaxata pentru mancat, dansat si distrat care este neegalat de orice alt tip de eveniment. Poti sa-ti personalizezi cu totul atomsfera, controland mediul corturilor tale. Evenimentul tau realizat in cort si impactul este amintit foarte mult timp dupa acesta.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *