Buna! Numele meu este Andreea si astazi am ales sa vorbesc despre epilarea definitiva. Chiar daca am folosit foarte multa vreme epilatorul mi-am dori sa adopt o alta metoda, mai putin dureroasa si mai comoda pentru a scapa de firele nedorite de par de la nivelul corpului.

Asa am decis sa caut cat mai multe detalii despre epilarea definitiva si surprinzator, am gasit destul de repede. In primul rand, mereu am crezut ca epilarea este exact acelasi lucru cu depilarea insa am aflat ca lucrurile nu sunt asa pentru ca cea dintai se refera la indepartarea parului de deasupra si de desubtul pielii in timp ce depilarea se refera la inlaturarea parului de la suprafata pielii.

Am apelat la Michelle pentru ca stiam ca este unul dintre cele mai bune saloane de infrumusetare din Suceava. Nu ma interesa atat de mult costul serviciilor cat ma interesa eficacitatea lor. Aflasem ca Michelle detine singurul aparat SPL din judet asa ca am cautat repede o lista de preturi epilare definitiva suceava. Dupa 8 sedinte de epilare am obtinut niste rezultate incredibile.

Asadar, epilarea inseamna indepartarea firelor de par in totalitate de la nivelul pielii. De asemenea, epilarea definitiva este un termen pe care noi, femeile, l-am adoptat de-a lungul timpului, fiind mult mai simplu si mult mai comod. De fapt, epilarea definitiva nu este chiar una definitiva. Mai exact, multe femei inteleg prin epilare definitiva ca in urma unei sedinte nu vor mai avea niciun fir de par pe corp. Ei bine, se pare ca aceasta tehnica se face o data la o anumita perioada de timp, in functie de tipul firului de par si de de procedura folosita. Daca firul de par este gros, necesita mai multe interventii. In orice caz, in niciun caz nu se vor elimina firele de par de la o prima sedinta.

Apoi, foarte importanta este tehnica care se foloseste pentru indepartarea firelor de par. Pana nu demult, cea mai utilizata metoda de epilare definitiva era cea cu IPL, o metoda foarte eficienta. Acum, ultima aparitie in materie de aparaturi pentru epilare definitiva sunt cele cu SPL pe car ele recomand cu caldura. Aceasta procedura este una dintre cele mai benefice, rezultatele fiind vizibile de la prima sedinta.

De fapt, procedura consta in expunerea pielii la o temperatura de 70 de grade Celsius, timp in care elimina firul de par de la radacina. Operatiunea nu are efecte adverse si nu poate sa arda sau sa irite pielea.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *