stailer

Dacă ajungi în București sau te-ai mutat aici de puțină vreme cu siguranță te simți ca și pierdut în spațiu. Un oraș mai mare, cu multă agitație și multe opțiuni pentru absolut orice îți cam dă viața peste cap. Iar atunci când ai nevoie de o programare la salon nu uita să folosești Stailer, platforma care îți scurtează drumul până la a găsi un loc liber la salonul dorit de tine.

Stailer este activ de ceva vreme și disponibil pentru a te programa la saloane din orașe precum Iași, București, Timișoara, Cluj sau Oradea. Accesul aici este gratuit pentru toată lumea. Poți accesa platforma aceasta oricând, nu ești condiționat de taxe, de aplicații, de programul vreunui salon. Așadar dacă planuiai să îți faci o programare la Naty Beauty Salon din Bucuresti, prin Stailer îți va fi mai ușor.

Explorează-ți opțiunile cu Stailer

De multe ori alegi să mergi la un salon doar pentru că este liber în momentul în care tu ai nevoie. Însă compromiți ceea ce te interesa cu adevărat și anume lași pe ultimul loc preferințele tale. Alegi o oră după cum este liberă agenda de la salon și cauți tu o altă variantă la momentul acela pentru a-ți face timp liber pentru programarea în cauză.

Dacă ai trecut cel puțin o dată printr-o astfel de experiență, atunci ar fi cazul să schimbi foaia. Alege spre exemplu locul potrivit ție, salonul, în funcție de când poți tu. Filtrul din cadrul paginii te ajută să setezi căutările în funcție de ceea ce te interesează pe tine. Nu te gândi că va trebui să suni la salon pentru confirmări. Tot online poți continua și cu programarea dorită, ce îți este confirmată imediat.

Stailer este gratuit

Ghidul oricărui turist într-un oraș nou este de regulă o aplicație. Instalezi, introduci adresa unde îți dorești să ajungi și primești reperele. Ei bine Stailer face și ceva mai mult decât atât. Vezi si alte informatii aici.

Din aceeași pagină ai toate detaliile ce te interesează cu privire la un salon de hair and beauty. Sunt notate detalii precum timpul de execuție, costul serviciului dorit, precum și indicații despre cum să ajungi în zonă. Ai inclusiv indicații prin Google Maps despre locația exactă. În plus, tot aici sunt înregistrate la saloane și recenzii ale clienților, ai celor reali care chiar au trecut pragul unui salon și au ceva de spus despre experiența lor. Descoperă și fotografii din salon și astfel te vei convinge dacă un anumit salon este realmente ceea ce tu au nevoie.

Cu toate funcționalitățile disponibile – pentru cei care își fac cont pot seta spre exemplu remindere pentru fiecare programare făcută – Stailer este gratuit. Nu trebuie să descarci vreo aplicație, nu trebuie să o actualizezi, nu trebuie să îți lași contul înregistrat pe undeva.

Poate că te va interesa mai mult despre această poveste când vei căuta un loc liber la cosmetică, deoarece te vei pregăti de ziua de mâine pentru piscină. Oricum ar fi, nu uita de Stailer.

Ai nevoie de ajutor? Cere asistență online. Contact: support@stailer.ro

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *