Recent, Facebook a dezvaluit numarul de persoane care folosesc aplicatia sa, Messenger. Astfel, numarul utilizatorilor care utilizeaza aceasta aplicatie in fiecare luna se ridica la putin peste 800 de milioane, iar Facebook doreste sa adauge alte caracteristici noi pentru a castiga chiar si mai multi fani.

Se spune ca Facebook Messenger va fi aplicatia care „va ucide numarul de telefon”, din moment ce produsul atrage din ce in ce mai multi utilizatori. „Misiunea echipei care se ocupa de aplicatia Messenger este aceea de a face din aplicatie cel mai bun loc de a comunica cu persoane si intreprinderi. Sunt fericit sa raportez ca am facut un pas mare in aceasta directie, iar spre sfarsitul anului 2015, am ajuns la uimitoarea cifra de 800 de milioane de utilizatori care folosesc Facebook Messenger in fiecare luna”- declara seful produselor de mesagerie a Facebook, Dave Marcus.

Messenger reprezinta bucurie printr-un mesaj

De asemenea, acesta a mai sustinut ca, in timp ce numarul este unul cu adevarat impresionant, acestea inca reprezinta „primele zile” ale Messenger. „SMS-urile si mesajele text erau in prim plan pe vremea telefoanelor cu clapeta. In prezent, cei mai multi dintre noi fac mult mai multe lucruri cu telefoanele lor; am trecut de la capacitatea de a efectua simple telefoane si trimitere de mesaj text la a avea computere avansate in buzunarele noastre. Si, pe masura ce telefoanele cu clapita au disparut, stilul de comunicare veche s-a redus si el. Cu Messenger, noi oferim sansa utilizatorilor sa simta bucuria unui mesaj text mai atfel, dar si multe alte lucruri”- mai adauga acesta.

Da, putem trimite mesaje, insa spre deosebire de perioada telefoanelor cu clapita, acum utilizatorii de Facebook Messenger pot trimite stickere, fotografii, videoclipuri, inregistrari de voce, GIF-uri, locatia si chiar si bani. Astfel, astazi avem capacitatea de a face chiar si videocalls si nici macar nu trebuie sa stim care este numarul celuilalt utilizator. De asemenea, astazi nu mai ai nevoie de un cont de Facebook pentru a putea folosi aplicatia Messenger.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *