messenger prank

messenger prankAstazi am dat de cateva clipuri din liceu si am retrait toate farsele facute in aceea perioada iar ulterior m-am gandit sa  impartasesc cu voi unele din ele.Voi incepe cu unele simple intrucat unele din ele necesita unele aptitudini care trebuie „antrenate”.

Farsa pe messenger

Voi incepe cu o farsa simpla, accesibila tuturor.In final veti trimite mesaje „invizibile” prietenilor.

Pasul 1: deschideti o fereastra de chat in yahoo messenger si setati fontul pe alb.Pentru cei care nu stiu, dati click pe palete de culori,selectati other colors iar ulterior bifazi alb si apasati ok.

Pasul 2:

Concepeti un mesaj de genul:

cine isi da seama ,buzz 😉 -emoticonul la sfarsit este obligatoriu, pentru a fi un indiciu, desi puteti trimite si mesaje „goale” pentru ca ulterior toti sa se intrebe cum ati facut asta.Pentru cei care nu s-au prins cum sa citeasca mesajul , trebuie doar sa selectati zona unde este textul scris cu alb.Dupa ce ati gasit mesajul potrivit, scrieti textul intr-o casuta de messenger normala,iar apoi selectati-l si apasati ctrl+c (copy) .

Pasul 3:

Acum incepeti sa trimiteti massuri cu acel text „invizil”  .Introduceti textul copiat din fereastra normala de messenger in fereastra speciala de „grup message”” . Hf.

 

Login/logout

Daca prank-ul de mai devreme este inofensiv acum va voi recomanda unul pe care il puteti folosi atunci cand cei din cercul dvs va ignora.Prank-ul este usor de facut ,aveti nevoie doar de yahoo messenger si de ghost mouse (optional pentru a mari viteza de executie)

Descrierea prankului- login/logout pana numele dvs va aparea in partea de sus a monitorului.

messenger prank

Ghost mouse- este o aplicatie cu ajutorul careia puteti inregistra miscarile „soarecului” si clicurile date pentru a le putea repeta automat ulterior.Acest soft este free si se gaseste pe google.

Ulterior mergi la statusul messengerului , punete invizibil si debifeaza acea casuta,precum puteti vedea in imaginea alaturata.

Acum puteti incepe farsa .Trebuie doar sa va schimbati statusul rapid ,din online in invizibil.

Dupa cum ziceam si mai sus, pentru a amplifica efectul inregistrati 10 secunde cu ghost mouse iar ulterior mariti viteza de executie de la normal la fast.Acesta va executa toate clickurile intrun  timp mult mai scurt.

 

In urmatoarea perioada voi posta si alte farse pe care obisnuiam sa le fac in perioada liceului.Stati pe aproape.

De Admin

5 comentarii la „Farse pentru messenger”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *