Oamenii de stiinta mereu vor face demersuri sa afle cat mai multe lucruri despre oameni, implicit despre barbati, femei si relatiile dintre acestia. Aceasta dorinta de cunoastere continua a dus la descoperirea unor lucru pe cat de interesante, pe atat de ciudate. Oamenii de stiinta au vrut sa afle daca barbatii pot sau nu sa simta cand femeile sunt mai fertile. Se cunoaste faptul ca in lumea animala, aproape toate speciile folosesc semnale prin care femele transmit masculilor faptul ca sunt fertile la un moment dat.

Asadar, s-a descoperit ca barbatii nu numai ca pot sa simta cand o femeie se afla la ovulatie, ci isi si schimba comportamentul din senin pentru a se adapta acestui lucru. Nu e asa de ciudat pe cat suna. Cand o femeie ovuleaza, ea are schimbari foarte subtile in voce, miros si culoarea pielii, toate acestea fiind „detectate” de catre barbat fara ca el sa isi dea seama macar. Pentru a-si putea demonstra teoria, anumiti oameni de stiinta au facut un studiu pe un numar de 100 de participanti de gen masculin si cinci femei aflate fiecare la alt stadiu al ciclului menstrual. Fiecare barbat avea de petrecut un anumit interval de timp cu una dintre cele cinci femei. In acest interval de timp, fiecare barbat trebuia sa noteze idei extrase dintr-un monolog pe care il tinea femeia respectiva, descriind un anumit scenariu dat apriori.

Concluzia care s-a tras dupa studiu a fost ca barbatii care s-au aflat in camera cu o femeie care nu era fertila la acel moment dat au avut o mare tendinta sa fie lenesi si sa nu noteze orice idee pe care o sublinia reprezentanta sexului frumos. In schimb barbatii care s-au aflat in camera cu o femeie care se afla la ovulatie au fost mult mai harnici si sa puna mai mult efort in a transpune pe hartie cele spuse de respectiva femeie.

De Admin

Un comentariu la „Femeile la ovulatie, mai atractive”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *