Serile trecute m-am gandit sa ma pun la un film. Pentru ca in ultima vreme, nu m-am mai uitat la un film de nu stiu cand. In general, cand am timp, sunt o fana a serialelor. De data asta m-am gandit, ca de obicei sa aleg un film romantic, un film care sa imi ofere, din nou, iluzia a ceea ce inseamna dragostea adevarata si sacrificii facute intr-o relatie.

Am ales filmul “Now is good”, un film aparut anul trecut. Pot sa zic ca a ajuns clar pe lista preferatelor mele, gen top 5 inca de pe la inceput.  De ce? Pentru ca e vorba de o fata, care sufera de leucemie, o fata care stie ca nu mai are de trait prea mult. Iar singura ei dorinta e sa gaseasca un baiat care sa o faca fericita, un baiat care sa ii fie alaturi pana cand va muri.  Filmul prezinta viata fetei, care incepe sa se imbolnaveasca treptat. Pot sa zic ca eu una, cand ma uit la un film care ma cuprinde, de fiecare data imi imaginez cum ar fi fost daca as fi fost eu in locul celei care se afla acolo, celei care sufera din cauza anumtei boli. Pot sa zic ca, desi e un film, sunt fete in lumea asta care sufera de leucemie. Si as fi putut, Doamne fereste, sa fiu eu una din ele. Sa simt cum mi se scurge viata inca de la 21 de ani, sa stiu ca mai am de trait cateva luni, sa simt pur si simplu cum incepe sa imi oboseasc a organismul si incep sa cedez. Trist, sincer… Filmul mi se pare ca prezinta extrem de bine toata aceasta viata a unei persoane care sufera de leucemie. Fata, care  este personajul principal al filmului, incepe sa se indragosteasca, pentru ca isi gaseste un baiat care sa ii fie aproape. Isi gaseste baiatul care e dispus sa stea langa ea mereu, isi gaseste dragostea vietii ei. Poate ca sunt genul care se uita la filme siropoase si careia ii place sa priveasca o lume utopica, cea in care totul e perfect, iar cei doi se iubesc pana la moarte. Dar macar daca in viata reala poate nu exista astel de iubiri, macar in filme sa le vad.

Revenind la film, pot sa va zic ca eu una ii dau nota 10 cu felicitari, ca sa nu mai mentionez ca, ca o sensibila ce sunt, am plans ultima parte din film si mult dupa ce acesta s-a sfarsit. Asa ca, daca va decideti sa il vizionati va urez vizionare placuta!

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *