Un site de succes necesita multa munca, atentie. Ca sa scrii articole bune, de cele mai multe ori trebuie sa faci o multime de modificari. Toti suntem exigenti cand vine vorba de continutul pe care vrem sa il oferim utilizatorilor site-ului nostru. De multe ori vrem sa modificam un articol si/ sau sa revenim la o versiune mai veche. Ne dorim sa nu fi sters anumite propozitii si sa le tinem evidenta e cam greu. Ei bine, nu si cu optiunea wordpress post revisions.

Aceasta optiune ofera utilizatorilor platformei wordpress sa revina la o versiune mai veche a articolului.

Ce inseamna wordpress post revisions?

Optiunea post revisions este parte a sistemului wordpress ce salveaza o versiunea a unui articol la fiecare 60 de secunde. Asta prin optiunea auto-save. Deasemenea, sistemul mai salveaza cate o versiune de ficare data cand un utilizator da click pe save, publish, update. Cele mai vechi astfel de salvari se inlocuiesc constant cu cele noi.

Mai apoi, poti vedea aceste salvari ale articolului tau din panoul de editare articol. Odata cu introducerea versiunii de wordpress 3.6, a fost introdus si un mod intuitiv de a vedea schimbarile de la un articol la altul prin afisarea concomitenta a doua variante in care sunt subliniate modificarile.

In momentul in care revii la una din aceste versiuni ale articolului, cea curenta nu va fi stearsa ci in schimb, va fi salvata sub forma unei alte revizii.

Optiunea post revision ar trebui folosita pentru orice utilizator wordpress care se respecta. Asa cum am spus, sa scrii un articol de calitate necesita timp si diverse modificari pana sa se ajunga la o versiune corecta, completa si complexa a unui articol.

Mai mult decat atat, si site-urile care au mai multi autori pot beneficia de pe urma acestei optiuni. E mult mai usor astfel ca mai multe persoane sa lucreze la acest articol, observand cine a salvat o versiune noua si cand si comparand modificarile pana sa se ajunga la forma finala.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *