PinterestPinterest

Foloseste hashtaguri (#): Pinterest foloseste hashtaguri in aceeasi maniera in acre foloseste si Twitter sau Instagram, asadar marcheaza-ti pinurile cu termeni hashtag relevanti in timp ce le creezi si le pui pe pinboardurile tale. Obisnuieste-te, de exemplu, cu a pune #reteta in text incluzand  asta la orice pin de reteta ai de gand sa postezi drept continut pe Pinterest, si astfel continutul tau va fi inclus in cautarile de hashtaguri populare.

Foloseste-te de trasatura oferire de cadouri. Atunci cand userii intra pe Pinterest, acestia pot alege  sa vada pinuri in cateva diferite modalitati (pe cei pe care ii urmeaza, totul, lucrurile populare, pinurile, categoriile si cadourile).

Pentru ca si contintul tau sa fie inclus in vizualizarea de tip cadou, tot ceea ce trebuie sa faci este sa incluzi un pret in zona descrierii in care vei da pin la continut nou. Aceasta este o resursa puternica pentru orice afacere legata de produse, in special cele care ofera optiuni de cumparare de tip e-commerce.

Incurajeaza angajamentul userilor. Ia in considerare setarea unui pinboard care sa iti permita sa pui la dispozitia tuturor ocazia de a pune pinuri si a le folosi de la tine drept resursa  pentru a incuraja sharuirea din partea clientilor. De exemplu, restaurantele care fac reclama la evenimentele private pot incuraja clientii sa impartaseasca imaini din cadrul propriilor petreceri in cadrul pinboard-ului „Recent Events”.

Angajarea in comunitate. Pentru a ajuta la urmarirea loiala din partea clientilor tai si pentru a fi vazut  drept o prezenta  angajata in interiorul ecosistemului Pinterest, este important  sa faci mai mult decat sa iti pui propriul continut acolo.

A deveni un participant activ prin intermediul profilului companiei tale prin jike-uri si comentarii la pinurile altora este la fel de adecavat ca si a-ti urmari userii care te urmaresc la randul lor, si la fel de bine si prin cautarea de alti useri care este posibil sa te urmeze la un moment dat.

De Admin

2 comentarii la „Folosirea Pinterest”
  1. Pinterest este o platforma foarte utila, care ofera acces la mult continut de calitate si infografice. O folosesc si o recomand celor care vor sa urmareasca tot ce este nou pe un anumit domeniu/nisa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *