placa de par

Se spune ca trebuie sa visam la un viitor care va fi plin de gadget-uri, incat acestea au devenit foarte populare si inseparabile ca si parte din viata noastra. Intentionam sa ne bazam pe acestea pentru a ne complete cele mai comune sarcini din viata de zi cu zi.

In timp ce barbatii sunt mult mai interesati de gadget-uri care mai de care mai moderne, femeile tind sa ii urmeze si sa se intereseze de echipamente precum accesorii de frumusete, echipamente si dispozitive pentu casa.

Gadgeturi utilizate de femei

Pe primul loc se situeaza aparatele de muzica portabile, precum mp3-urile si ipod-urile, incat femeile asculta muzica chiar si atunci cand realizeaza treburile gospodaresti. Acestea reprezinta o sursa de amuzament si de destindere.

Epilatoarele sunt dipozitive usor de manevrat care pot fi utilizate de femei zilnic, si nu necesita un tratamnet la un salon de infrumusetare. Cel mai des femeile folosesc epilatoarele in timpul verii, dar asta nu inseamna ca nu sunt frumoase si in timpul anului.

Placa de indreptat parul este o unealta pe care oricine trebuie sa o aiba, mai ales pentru cele care sunt obsedate de look-ul lor. Pot prinde un pic de stil atunci cand aleg sa isi indrepte parul sau sa il onduleze.

Telefoanele. Nu este un secret ca femeile vorbesc non-stop, incat a avea un telefon nu le impiedica sa isi barfeasca prietenii ore in sir sa sa isisune cele mai indepartate rude. Se spune ca nici o femeie nu poate trai fara un telefon, fiind unul din cele mai uzuale 10 gadget-uri utilizate de acestea.

Sistemul de navigatie GPS este un dispozitiv care le permite femeilor sa ajunga in cele mai indepartate directii sau destinatii. Acestea sunt de un real folos in trafic, in depistarea numelor strazilor sau in coordonare si directionare.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *