Sunt multe greseli pe care un incepator le poate face atunci cand incepe sa activeze in mediul online dar una dintre cele mai  comune greseli  care iti poate inchide afacerea chiar inainte sa devina  100% functionala, este lipsa unui buget alocat promovarii online.Spun promovare online deoarece este mai probabil sa gasesti potentiali clienti care sa cumpere din mediul online,atunci cand iti proAmovezi afacerea in mediul online si nu prin metode conventionale gen: tv,radio,flyere.

Expierenta dobandita pana acum mi-a aratat ca nu conteaza volumul de trafic ci calitatea traficului pe care il primesti.Astfel primele locuri in serp  (search engine results Page)  pentru produsele si serviciile dvs vor fi “cireasa de pe tort”.Acestea se pot obtine in mod organic apeland la o firma specialista in seo,dar aceasta investitie nu este rentabila daca site-ul dvs este nou si nu dispuneti de resursele financiare necesare.O alternativa pe care o recomand tuturor este folosirea serviciului Google Adwords care va va asigura primele pozitii in clasamentele google.Acest serviciu ofera trafic de cea mai inalta calitate intrucat dvs platiti per click/practic pentru fiecare utilizator care acceseaza site-ul dvs dupa ce a cautat pe google produsele sau servicii pe care le oferiti si dvs.

Va rog sa aveti in vedere ca google adwords este o investitie pe termen scurt-mediu intrucat prin optimizarea seo organica veti obtine primele locuri pe google si nu va mai fi nevoie sa platiti pentru fiecare click.

Mai nou cei de la google ofera vouchere de 150-250 lei pe care le puteti incerca gratuit pentru a va convinge de eficienta serviciului google Adwords.Aceste vouchere pot fi procurate de la agentiile de publicitate online sau va puteti inscrie afacerea pe google map si ve-ti primii in aproximativ 1 luna un astfel de voucher.Recomand de asemenea sa apelati la un prieten/specialist care stie cate cv despre google adwords intrucat ati putea irosii bani  pe produse care nu au o rata de conversie satisfacatoare.

Daca doriti mai multe informatii despre acest serviciu ,puteti vizita pagina oficiala.

 

 

Concluzie: Recomand Google Adwords

De Admin

6 comentarii la „Google Adwords”
  1. Pe noi ne-a ajutat, practic, la un „boost” în SERP (organic) când am apelat la serviciile Adwords. Totodată, vizitele targetate aduc potenţiali clienţi. Recomand şi eu Adwords-ul

  2. Am avut o perioada in care am vrut sa imprumut o suma de bani pentru a ma promova prin Google Adwords! M-am „linistit” pe moment, dar pe viitor, daca voi castiga ceva banuti din online, voi investi o parte in publicitatea online, iar Google Adwords alaturi de celebrele de acum advertoriale, sunt solutiile pe care le iau in calcul!
    Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *