Inca de cand a fost lansat, trimiterea unui mail a fost actiune mai usoara cu ajutorul Google. Ar fi putin cam greu sa ne imaginam viata fara Google mail, din moment ce majoritatea utilizatorilor de Internet au un cont pe aceasta platfoma. Cu toate acestea, Google anunta ca va inchide Gmail, insa va pregati ceva mult mai bun pentru utilizatorii sai.

Inbox

In momentul in care un utilizator acceseaza contul personal de Gmail.com, Google va redirectiona utilizatorul catre Inbox. Asadar, la mai bine de 14 luni de testare si analiza, se pare ca Google este de parere ca Inbox-ul este cel mai bun inlocuitor al Gmail, fiind pregatit astazi sa faca fata tuturor cerintelor. Se pare ca Google isi doreste ca pe aceasta cale sa faca gestiunea mailurilor o sarcina mult mai usoara pentru utilizatorii sai.

Ei bine, potrivit Forbes, se pare ca aceasta schimbare a fost introdusa in urma cu cateva luni, dar numai pentru un numar limitat de utilizatori de Gmail. La momentul in care Inbox a fost lansat, utilizatorii aveau nevoie de o invitatie speciala pentru a utiliza aceasta platforma online. Totusi, se pare ca mutarea s-a realizat destul de usor: cei care folosesc acest serviciu sustin ca nu au intampinat probleme pana in prezent, iar acest lucru ii incurajeaza pe cei de la Google sa isi extinda strategia de migrare catre Inbox. De asemenea, daca exista utilizatori care nu isi doresc sa beneficieze de aceasta schimbare pusa la cale de catre Google, tot ce trebuie sa faca este sa acceseze optiunea de „Turn Off”.

Gmail are o vechime de mai bine de un deceniu, insa Google isi doreste sa duca aceasta schimbare pana la capat. De asemenea, gigantul Google isi doreste sa isi construiasca noile produse pe tiparul Now, ceea ce inseamna ca isi doreste sa ascunda sau sa sorteze documente sau informatii in functie de cat de necesare sunt pentru utilizator.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *