stailer

Poate că ați auzit sau nu de platforma online Stailer, poate că încă nu știți cum funcționează sau cărui public se adresează. Și asta pentru că uneori ne este greu să ieșim din zona noastră de confort și preferăm metodele clasice de a rezolva anumite task-uri.

Cert este că, de când a apărut platforma Stailer pe piață, a revoluționat prin beneficiile pe care le oferă în ceea ce privește industria frumuseții.

De ce platforma Stailer

Momentan platforma Stailer.ro activează în orașele București, Iași, Timișoara Cluj Napoca și Oradea însă, este așteptată și în celelalte colțuri ale țării.

O platformă care ne eficientizează timpul și care ne oferă o serie de beneficii cu care ne putem delecta și răsfăța  în orice moment. Și asta pentru că ne putem programa la orice salon de hair and beauty ne dorim, în mai puțin de 3 minute, fără  a mai da nici măcar în telefon.

Faptul că ne putem programa online la un salon, este un prim beneficiu de care ne putem bucura. Așadar, nu mai este necesar să stăm cu orele în telefon, să sunăm de la un salon la altul pentru a găsi un loc liber și pentru noi. Acest lucru devenise o problemă serioasă în rândul celor care ne merg la saloanele de beauty pentru a se relaxa.

Servicii pentru publicul larg

Ne programăm online, la orice oră dorim din zi sau din noapte. Cu Stailer totul depinde de noi și nu de agenda stilistului. Fie că ne dorim un look nou, o manichiură, un tratament facial sau un masaj, ne putem programa online la orice salon dorim.

Serviciile pe care le oferă platforma Stailer sunt unele dintre cele mai calitative și inovatoare în materie de frumusețe.

Faptul că la baza platformei există profesioniști cu experiență care ne pot răsfăța într-un mod inedit, ne dă încredere că o putem folosi ori de câte ori ne dorim o programare.

De aceste aspecte ne putem da seama din recenziile oamenilor care au folosit deja aceste servicii, fiind pe platforma online Stailer. Toate aceste aspecte sunt 100% gratuite și nu ne condiționează cu absolut nimic. Nici măcar atunci când ne amânăm o programare.

Stailer nu face diferențe 

Ori acest lucru înseamnă că platforma online Stailer se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, pentru că da, și ei frecventează saloanele de beauty pentru a se relaxa.

Așadar, putem ieși din zona noastră de confort și de a renunța la anumite metode clasice cum ar fi datul telefoanelor la saloane pentru a găsi un loc liber.

Stailer ne eficientizează timpul într-un mod inteligent, oferindu-ne beneficii uimitoare. Este simplu de accesat și de programat, tot ce ai nevoie este să ieși din zona de confort pentru a-ți da seama că tehnologia ne ajută ori de câte ori avem nevoie.

Stailer nu face diferențe la public, dar face diferența la calitatea pe care o oferă! Încearcă și tu atunci când ai nevoie de o programare la un salon de beauty.

Date de contact

support@stailer.ro

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *