Hangouts

A porni un video chat cu Hangouts este la fel de simplu ca si cum ai chatui pe Hangouts sau pe messenger. In partea de sus stanga a ferestrei de chat, langa iconita  de adaugat oameni la Hangout, exista un buton care arata ca o camera video. Dand click pe aceasta, se va trimite o cerere  catre cel cu care vorbesti cum ca ai vrea sa pornesti un video chat. Asigura-te ca ai setate proprietatile pentru camera ok pe calculatorul tau inainte de a trece la acest pas.

In timp ce o sesiune video unu la unu poate fi foarte simplu nitiata pe interfata Google chat, un chat de tip video in grup poate fi accesat prin intermediul paginii Google Hangouts  pe Google+. Lista de contacte va aparea inca pe o parte, asa cum se intampla si in Gmail.

Cel de-al treilea tab de langa pagina este etichetat drept Video Hangouts. Da click pe asta si apoi selecteaza „Start a video Hangout” prin intermediul butonului asigurat langa partea din dreapta sus. O noua fereastra in care participantii pot fi invitati se va deschise.

Similar cu chatul individual, o interfata suprapusa va aparea de asemenea pentru a inchide sau deschide camera, la fel de bine ca si sa sau pe mute sau pe volum microfonul. Situandu-se peste fereastra de Video Hangout, de asemenea va aparea un tollbar aditional pa partea stanga in care continutul aditional poate fi scris, inclusiv  impartastirea de documente  si fisiere din Google Drive.

In aceeasi pagina de Google Hangoutsde pe Google+, cel de-al doilea tab este etichetat drept Hangouts On Air. Acesta este similar cu Video Hangout Party, cu exceptia faptului ca este mult mai inrudit cu transmisiunile live. Iti poti impartasi feed-ul video in mod public drept o transmisiune  in direct, si aceasta difuzare poate fi impartasita. Poate fi de asemenea arhivata pe canalul tau de YouTube.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *