Cei de la A-Data sunt cunoscuti prin gama lor variata de hard-disk-uri de memorie si prin prin unitatile de stocare USB. De asemenea, cei de la A-Data au mai scos pe piata si carduri de memorie si hard-disk-uri externe pentru clasa business.

Caracterizat de un design modern si de un aspect interesant, hard disk-ul extern A-Data Superior Series va  pune la incercare abilitatile dumneavoastra. Puteti opta, la cumprarea acestui produs, si de versiunea acestuia de culoare rosie.

Un hard disk extern A-Data Superior Series, 500GB 2.5 inch USB 2.0, rezistent la apa si socuri, poate fi gasit la pretul de 266 lei. Acesta poate fi comandat de pe site si vi se paote livra in maxim 48 de ore. In plus beneficiate de granatie de 36 de luni prin serviciul E-service.

Noul hard-disk vine insotit de o serie de caracteristici noi: este rezistent la apa (waterproof) si la socuri (shock resistant). Acesta are o interfata USB 2.0 si va ofera functia HDDtoGO prin care beneficiati de downloada gratuit. Hard-disk-ul va ofera o capacitate de 500 GB, o viteza de rotatie de 5400 rpm si are o greutate de doar 240 g si o grosime de doar 12 mm.

Nu uitati ca acest hard-disk extern functioneaza doar pe o serie de programe de operare, dintre care amintim: Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Mac OS x 10.6 , Linux Kernel 2.6.31 sau o versiune mai recenta a acestuia din urma.

Hard-disk-ul, rezistent la apa si la socuri, se adreseaza celor care au un stil de viata activ, oferindu-le acestora protectia de care au nevoie si siguranta ca datele importante vor fi pastrate chiar si atunci cand har-disk-ul va fi afectat de diverse socuri sau de varsari accidentale de apa sau alte bauturi.

Pentru acest pret de doar 266 lei, achizitionarea acestui hard-disk va va oferi siguranta maxima si, in plus, o capacitate de stocare externa foarte buna.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *