Buddha Hong Kong

Buddha Hong KongPentru orice loc pe care il alegi ca destinatie pentru vacanta, exista o lista de lucruri pe care trebuie sa le vezi, sa le cumperi, sa le mananci, ceea ce face o suma a tuturor lucrurilor importante pe care trebuie sa le faci. Sa vizitezi un nou loc, dar sa nu complaci in anumite activitati aproape pierzi calatoria. O vacanta in Hong Kong nu este o exceptie de la aceasta regula. Hong Kong este un oras minunat care ofera o multime de lucruri de facut in timpul sederii tale acolo. Ai putea avea anumite zile cu adevarat productive cand esti in oras. De la a invata despre culturile si credintele orasului Hong Kong, pana la explorarea unei parti mai salbatice si facand lucruri mai distractive, exista o optiune disponibila pentru toata lumea.

Ce poti face in Hong Kong?

Vezi Statuia uriasa al lui Buddha

Ar putea suna ca unul din acele lucruri distractive de facut daca te uiti simplu la petrecerea unui timp in Hong Kong, dar este ceva pentru care trebuie sa gasesti timp. De asemenea cunoscuta ca si statuia Tian Tan Buddha, aceasta sculptura magnifica de bronz a lui Buddha este inalta de 34 de metri, si cantareste la fel de multa ca si 250 de tone. Localizata in Manastirea Po Lin in Lantau, aceasta statue proeminenta al lui Buddha atrage aproape un milion de vizitator anual, asa ca stii ce pierzi daca nu mergi.

Viziteaza Templurile

Cultura orientala fara templuri nu exista. Ai putea gasi unele din cele mai frumoase templuri in Hong Kong. Sunt sigur ca orice urmaritor al Budismului sau Taoismului ce le-a vizitat va fi de acord. Cu peste 600 de templuri, unele fiind atat de vechi de 700 de ani sau mai mult, vei sti ca exista o ampla alegere de realizat cand decizi sa vizitezi numeroasele templuri pe care Hong Kong le are de oferit.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *