Lumeeee, lumeeeee! Hotel Maria din orasul Radauti si-a facut site si il puteti accesa la adresa  hotelradauti.ro

Acest hotel este cel mai cunoscut si renumit hotel din orasul Radauti, oras ce se afla situat in inima Bucovinei. Fiecare camera a hotelului este decorata in culori calde si dispune de o multime de servicii ca vacanta dumneavoastra sau timpul pe care doriti sa vi-l petreceti acolo sa fie cat mai pe placul dumneavoastra si chiar sa va puteti simti ca acasa.

Hotelul este situat chiar in centrul orasului Radauti, respectiv langa primarie si totodata indeajuns de aproape de manastirea Bogdana. Ce e interesant la acest hotel e faptul ca fiecare camera este unica prin modul in care a fost decorata, astfel facand sederea dumneavoastra acolo ca fiind ceva diferit si inedit.

In acelasi timp, nu trebuie sa va faceti griji daca ati uitat sa puneti in bagajul dumneavoastra de exemplu papucii de baie. Cei care detin hotelul s-au gandit la acest aspect si l-au dotat cu tot ceea ce ar avea nevoie o persoana atunci cand este plecata in calatorie, respectiv produse cosmetice atat pentru femei, cat si pentru barbati, papuci de baie, trusa de mercerie, trusa de sters pantofii si chiar seif.

Totodata, daca va ganditi ca ajungeti acolo si nu va puteti urmari filmul preferat sau o emisiune pe care o urmariti zilnic, va inselati. Hotelul are in fiecare camera a sa televizor plasma, telefon pentru a putea lua legatura cu cine doriti si nu in ultimul rand acces la Internet prin wireless.

Astfel, va urez sedere placuta!

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *