Cu totii stim ce greu este sa faci cadouri cuiva drag, indiferent ca este o aniversare sau o onomastica. Mai ales daca e prima data cand faci asta pentru persoana respectiva. Sunt atat de multe cadouri pentru barbati de unde sa alegi. Printre preferintele barbatilor se afla masinile dar daca nu va permiteti si ceasurile bune sunt apreciate si purtate cu placere, de exemplu ceasurile Casio ce adauga un plus de rafinament.

Deasemenea in ultima perioada barbatilor ce muncesc mult este recomand sa le faceti cadou un city break, sa isi incarce bateriile. Aceste mini-vacante nu incluz mai mult de 2-3 nopti de cazare, un mic dejun iar preturile sunt forte accesibile mai ales daca destinatia nu este la mare distanta de orasul tau. S-au dus vremurile cand daca nu stiai ce cadou sa oferi unui barbat cumparai o bautura fina si o urare. Acestea sunt cadourile cautate acum.

Insa cand avem de ales un cadou pentru o femeie trebuie sa ne gandim de doua ori inainte de a face o alegere, deoarece femeile sunt mult mai pretentioase si pentru multe expresia „o atentie” nu este de ajuns. Femeilor le plac bijuteriile, asa ca seturile de argint sau aur vor fi mereu pe placul lor. Parfumurile fine si lenjeria intima de lux, cu broderii cat mai frumoase si confectionate din materiale cat mai catifelate si placute la atingere pot fi cadouri femei foarte placute si de care femeile isi vor aminti cu drag de cine le-au fost daruite.

Insa anumite criterii nu trebuiesc uitate atunci cand facem cadouri, precum: varsta, starea de spirit, modul de viata a persoanei careia dorim sa ii facem un cadou.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *