machiaj

machiajStim cu totii despre acel sentiment pe care il avem atunci cand hoinarim in voie printr-un muzeu de mare clasa. Poate ca da, poate ca nu. Cert este ca sentimentul de a fi acolo inconjurat de o gramada de exponate si picturi impresionante nu poate sa te lase rece, exact ca atunci cand esti barbat si vezi o femeie care ti-a taiat respiratia din prima.

Machiajul ca opera de arta

Oricare ar fi sursa care te lasa cu gura cascata si uimit peste masura, ai ajuns in contact cu o opera de arta naturala sau creata de om, care iti va inspira propriul geniu creativ. Asa este si cu make-up-ul. Toate femeile adora sa arate uimitor de fiecare data. Aleg culori si farduri care li se potrivesc, rujuri care sunt in ton cu tendintele actuale din machiaj, dar si haine care sa se potriveasca cu silueta lor si cu starea lor de spirit.

O serie de infatisari originale si nemaintalnite nicaieri suprind in acest an pe podiumuri si la show-urile de fashion extravegante. Haideti sa vedem ce si cum se poarta in acest sezon de toamna-iarna in materie de machiaj si de frumusete exterioara.

Conturul tehnicolor

Probabil te-ai saturat sa tot auzi de metoda conturarii fetei. Cred si eu, la fel se intampla in cazul tuturor. De cand Kim Kardashian a dat startul, toate femeile si-au dorit sa aiba un ten cat mai bine pus in valoare de tot felul de produse de make-up care sa acopere imperfectiunile si sa ilumineze zonele frumoase ale fetei. Structura ta faciala osoasa este numai buna asa cum este.

Pentru a evidentia tocmai aceste lucruri, un make-up artist celebru a creat un tip de contur colorat care te transforma pur si simplu. Nu este totusi pentru oricine, ci doar pentru femeile care indraznesc si sunt foarte puternice. Rezultatul este un contrast de galben radiant care flateaza foarte mult fata.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *