marturii botez
marturii botez

Arata-ti aprecierea pentru invitatii si oamenii dragi care iti sunt alaturi la crestinarea celui mic cu cele mai frumoase idei de marturii pentru botez. Acestia te ajuta si te sustin in sarbatorirea zilei atat de speciale organizate in venirea pe lume a celui mic, si exista o mare varietate de marturii speciale din care poti alege.

Marturii de botez delicioase

Ofera invitatilor tai si prietenilor de familie niste marturii de botez care sunt atat aspectuoase, cat si delicioase. Marturiile comestibile pentru botez sau pentru petrecerea de dupa crestinare reprezinta niste daruri ideale si grozave pentru oricine iti face cinstea sa apara la acest eveniment. Ai putea alege din urmatoarele lucruri:

  • Cutiute cu bomboane mentolate. Aceste mici cutiute sunt niste daruri extraordinare de facut in cazul botezului unui nou nascut. Le poti personaliza cu numele copilului tau si cu data botezului. Poti comanda chiar asemenea cutiute pe roz sau pe albastru, in functie de genul copilasului.
  • Ciocolata. Mereu favorita si placuta de oricine, ciocolata poate fi o marturie de botez foarte buna, mai ales daca vine in mici batoane cu ambalaj personalizat.
  • Cafea sau ceai. Ai putea oferi de asemenea si ceai sau cafea-mici pliculete sau recipiente-invitatilor tai drept marturii botez.

Marturii de botez delicate si aromate

Darurile ce constau in mici sapunuri si esente parfumate sunt daruite in cadrul mai multor ocazii, asadar de ce sa nu te folosesti de aceasta idee si drept marturii pentru botez? Exista cateva optiuni si aici, inclusiv urmatoarele:

  • Sapunuri de aromaterapie. Aceste mici sapunuri pot fi comandate in diferite forme si culori, dar si arome, in cadrul unor mici cutiute sau saculeti de cadouri personalizate.
  • Spumante de baie. Invitatii tai vor adora aceste mici recipiente cu spumant de baie aromat deoarece le va putea infrumuseta ziua dupa munca si oboseala. Poti alege dintr-o varietate de culori, cum ar fi auriu, argintiu, albastru, roz, etc.
  • Cristale de baie. Ofera diferiti saculeti de organza plini cu cristale pentru baie drep cea mai frumoasa marturie de botez.

Lumanarele-Marturii de botez

Nu poti da gres niciodata atunci cand vei darui lumanarele drept marturii de botez. Acestea vin intr-o varietate de dimensiuni, forme, arome si designuri.

  • Lumanarele in borcan. Acest tip de lumanarele vin intr-o gama variata de dimensiuni si forme. Poti comanda asemenea lumanarele personalizate cu numele copilasului tau pe ele si cu data botezului.
  • Lumanarele in forma de sticluta. Drept marturii de botez de exceptie, alege lumanarele in forma de sticluta de culoare albastra sau roz.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *