vacanta karatravel

Ce este in mintea dumneavostra atunci cand va gaditi la vacante, calatorii, concedii? Pentru mine personal, aceste trei cuvinte insemana relaxare, un fel de uitare a ceea ce insemna stres cotidian, rasfat, cunoastere de noi locuri, traditii, obiceiuri, mancaruri de ce nu, si totodata o imbogatire a culturii. Nu pot alege o destinatie, cand ma gandesc ca absolut orice de pe acest pamant este frumos, chiar nu pot alege o tara, o regiune, un oras pe care pot sa-l vizitez. Cred ca ceea ce mi-ar placea in mod deosebit ar fi sa cunosc Egiptul, acea parte a lumii total opusa de cea a noastra. Cea mai mare parte din Egipt este desert, iar 99 % din populatie traieste de-a lungul Nilului. Cred ca cel mai mult as vrea sa cunosc Marea Piramida de la Gizeh, care esre una din cele sapte minuni ale lumii antice. Mai mult de 5,7 milioane de turisti merg in Egipt in fiecare an pentru a vedea ruinele stravechi sis a viziteze statiunile de la Marea Rosie. Ma intreb, de ce sa nu fiu si eu unul din cei 5,7 milioane de turisti? Traim in secolul in care aproape orice este posibil iar ceea ce vreau eu sa transform in realitate este o indeplinire a tuturor dorintelor mele. Cred ca as alege sa imi petrec restul zilelor calatorind, sa stiu ca nu am trait degeaba, sa stiu ca am cunoscut fiecare coltisor din lume si totodata sa cunosc lumea diferita de cea cu care am fost obisnuita si cea in care m-am nascut.

O alta atractie pentru mine este Marele Canion, acel lant sapat in stanca de raul Colorado, si care are o lungime de  349 de km, poate atinge o latime de 30 de km si o adancime de 1,6 km. Cel mai adanc punct a fost taiat in stanca acum 2000 milioane de ani.

Mexicul spre exemplu, este si el un punct de atractie turistica, este un taram al contrastelor, cu munti cu varfuri acoperite de zapada, un mare platou central si paduri tropicale. In Mexic exista mai multi vorbitori de limba spaniola de cat in oricare alta tara. Deasemenea, este principalul furnizor mondial de argint. Capitala, Mexico City, este cel mai mare oras din lume. Va dati seama cam cat de frumos poate fi acest oras.

Deasemenea, Insulele Caraibe sunt cele mai indragite de turistii curiosi si iubitori de soare, mare, plaja,caldura si tot ceea ce inseamna rasfat. Aceste insule cunoscute di sub denumirea de Indiile de Vest, formeaza un lant de 3.200 de km care se intinde de la coasta Floridei pana aproape de Venezuela. Turistii se ingramadesc pe acele plaje superbe. Frumoase reprezinta un cuvant prea putin pentru ceea ce inseamna cu adevarat Insulele Caraibe. Vin in jur de 1,5 milioane de turisti anual numai pe plajele din Bahamas, ca sa nu mai vorbim de celelalte. Aceste insule atrag turistii ca un magnet, sunt absolut superbe, si daca va trece prin cap vreodata ideea sa plecati undeva pe o insula, aceasta este destinatia ideala, si asta o spun cu certitudine. Poate v-as sugera si Insulele Maldive, ce mai…traim pe o planeta formidabila si frumoasa. Ceea ce ne trebuie este cuziozitatea, interesul, placerea de a calatorii, iubirea fata de lume si vacante ieftine de la karatravel.ro, bani si un zambet frumos.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *